Wordt 2024 jouw jaar?

Een periodelegging is een fijne manier om een bepaald tijdsbestek in kaart te brengen.

Zin om te ontdekken wat jouw uitdagingen worden of waar je op mag letten de komende tijd?
Wil je weten hoe het komende jaar verloopt? Heb je zin om een bepaalde periode uit te kristaliseren omdat er iets bijzonders op stapel staat? Of wil je er liever blanco ingaan en kijken wat er uitkomt.. Alles is mogelijk met de periodelegging van De Nieuwe Aarde-frequenties die je het hele jaar door kunt boeken.

Ervaar de frequenties die ervoor zorgen dat jij precies op het juiste moment weet wat je kunt inzetten om je doel te behalen. Verras jezelf met de inzichten die deze online legging met zich meebrengt!

Dit online consult wordt gepland op een tijdstip die we samen overeenkomen via Zoom, MS Teams of Whereby. De sessie neemt tenminste een half uur in beslag, soms iets langer.

Vul het aanvraagformulier in en ik neem z.s.m. contact met je op!

Hanneke Hoppenbrouwer

Hanneke Hoppenbrouwer is energetisch therapeut, coach, trainer en alchemist. Ze is oprichter van De Nieuwe Aarde-frequenties (2007). Hanneke voert praktijk aan huis, online en op locatie. Ze geeft regelmatig trainingen en workshops en ze is constant bezig met het ontwikkelen van bijzondere creaties zoals remedies en aurasprays i.c.m. sterrenconstellaties, planeetstanden en etherische oliën. Het spotten van (individueel) talent en kracht en dit overbrengen op een cliënt of een groep, vindt zij één van de mooiste dingen die er is. Haar motto komt voort vanuit haar holistische aanpak waarbij DNA-frequenties altijd een prominente rol innemen. In balans = In je kracht