Loslaten

Loslaten © Hanneke Hoppenbrouwer
Loslaten © Daniël Maissan

Loslaten

Loslaten vergt moed. Het vraagt om een zekere speelsheid
en een ruim denkkader. Hoe zie jij jezelf? Mag je dansen en onderzoeken?
Of is je leven gebaseerd op angst. Haal diep adem, je hebt niks te verliezen.
Welkom bij DNA-frequentie Loslaten; een multidimensionale realiteit.  

Klaar om het te laten gaan?

Kernthema’s: Vrijheid, Ademen, Licht, Zuivering, Afwachten, Spelen, Acceptatie.

4e dimensiekaart Bewustwording

De 4e dimensie kaarten zijn niet persé gelinkt aan een specifieke frequentie, maar komt binnen de opzet van de website het beste tot z’n recht op deze plek.

Bewust worden van ons zelf en onze omgeving is een proces dat nooit klaar of af is.
Vanaf het moment dat we geboren worden groeien we, leren we. Worden we ouder en bewuster.
Op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak evolueren we. Ieder moment van ons bestaan brengt of draagt iets met zich mee dat effect heeft op ons bewustwordingsproces.
We vergaren kennis en we krijgen inzicht in het geleerde doordat er levenslessen op ons pad verschijnen.

Kernthema’s: Expanderen, Groeien, Ontdekkingsreis.

Remedie Loslaten

Laat het hoe en waarom los zodat men weer vrij kan gaan denken en mee durft te gaan op de adem van de geest. Laat veranderingen die nodig zijn voor persoonlijke groei plaatsvinden zodat een ieder van ons zich kan gaan verenigen met de wil van het hogere Zelf. Sterkt om datgene los te laten dat vrij bewegen binnen het eigen persoonlijke kader belemmert. Het pad dat zal leiden tot het leren luisteren naar de ziel wordt geopenbaard waardoor een ultiem gevoel van vrijheid kan worden ervaren. Vol vertrouwen het leven tegemoet.

Vind een therapeut

Bijpassende edelsteen Lepidoliet

Lepidoliet werkt beschermend, kalmerend en reinigend. De steen bevordert innerlijke rust, helpt beperkende gedrag- en denkpatronen doorbreken en ondersteunt bij het loslaten van emotionele bagage en negatieve emoties. De steen werkt ontgiftend en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Fysiek helpt Lepidoliet bij slaapstoornissen, zenuwpijn, ischias, neuralgie, gewrichtsklachten, allergieën, epilepsie en de ziekte van Alzheimer.

Koop bij Spiritual Garden

Auraspray Loslaten

Wanneer je snel uit balans bent, moeilijk dingen kan loslaten en vaak in je hoofd zit. De frequentie stimuleert positief denken en acceptatie van situaties. Ruimt op en maakt vrij om te spelen. Zonder verwachtingen zijn. Maakt lichter en luchtiger. Aanvaarding. Het gaat lukken. Diep ademhalen. Nog een keer. Zonder ergens tegenop te zien. Nieuwsgierigheid. (Weer) zin om je (nieuwe) pad te bewandelen of te vervolgen.  Wervelen, spelen, en dan weer rust. Het is oké zo.  

Koop in onze webwinkel
Loslaten © Wilka Zelders

Hologram Loslaten

Koop bij Wilka Zelders

Meer Loslaten?