Remedies

De energie-remedies representeren alles dimensen en zorgen voor een soepele overgang van dimensie 3 naar 5. Ze helpen tijdens onze reizen door de 4e dimensie en ondersteunen het transformatieproces dat gepaard gaat met het evolueren van een
3-Dimimensionaal, naar een 5-Dimensionaal bewustzijnsniveau.
Zo verhogen we onze persoonlijke trillingsfrequentie van binnenuit.
Op weg naar een lichter leven vanuit het hart.

De Nieuwe Aarde-frequenties remedies

Dertien remedies dragen ieder een eigen essentie en werking. Het is een levenspad. Een pad dat leidt naar bewustwording en heling. De frequenties maken het mogelijk om een specifieke (combinatie) energie in te zetten waardoor je in evenwicht komt en kan groeien. Je kunt de energie toepassen wanneer inzicht nodig is binnen een bepaalde thematiek, of, om net dat duwtje in de rug te kunnen krijgen om verder te komen. Dit zijn zomaar wat mogelijkheden.  

‘Wat is de reden dat ik hier ben’? ‘Wat is mijn talent’? ‘Ik voel dat ik iets wil of moet, maar ik kan mijn vinger er niet opleggen’. ‘Ik voel me hier niet thuis’. Vragen en patstellingen die we allemaal wel kennen. Met de frequenties en remedies kun je uitvinden wat wel de bedoeling is. Het is een ontdekkingsreis. De frequenties slaan een brug en laten zien in welke richting het licht schijnt.

Wil je een remedie gebruiken?
Voor de consument zijn ze verkrijgbaar via een Nieuwe Aarde behandelaar, therapeut of coach. Kijk bij therapeuten op deze website voor een actueel overzicht. 

Zelf Nieuwe Aarde behandelaar worden?
Van harte welkom om je aan te sluiten bij het Nieuwe Aarde collectief.

Zoek een therapeut