Authenticiteit

Authenticiteit © Hanneke Hoppenbrouwer
Authenticiteit © Daniël Maissan

Authenticiteit

Sta op en schijn je licht, helder en mooi.  
Je hoeft je niet te verstoppen. Nu is de tijd om je missie te leven.
Om een doel te vinden. Op jouw manier, jouw wijze.  
Je bent beschermd. Kun je het voelen? 
Welkom bij de DNA frequentie van Authenticiteit;  een multidimensionale realiteit.  

IK BEN! Jij bent? 

Kernthema’s: Moed, Aurabeschermer, Onderscheidingsvermogen, Tevredenheid.

4e dimensiekaart Intuitie

De 4e dimensie kaarten zijn niet persé gelinkt aan een specifieke frequentie, maar komt binnen de opzet van de website het beste tot z’n recht op deze plek.

Ons onderbuikgevoel, ofwel intuïtie, is ons grootste goed.
Het is een geweldig mooie tool die we bij geboorte meekrijgen. Ieder wezen heeft dit unieke talent.
Mens of dier, jong en oud. We hebben allemaal de gave om aan te voelen of iets wel of niet klopt bij onze ontwikkeling en besluitvorming.

Kernthema’s: Onderbuikgevoel, Aanvoelen, Angst, Waarnemen, Luisteren, Van binnenuit.

Remedie Authenticiteit

Helpt om dualiteit los te laten zodat men kan stralen in zijn of haar eigen aanwezigheid. Laat zien wat voor prachtig wezen je bent opdat je vervolgens oprecht van jezelf kunt gaan houden. Maakt het afscheid nemen van oude gewoonten en het loslaten van de bijbehorende energie makkelijker, zowel psychisch als lichamelijk. Herstelt energetisch en brengt de chakra werking in balans. Geeft moed je leven te leven, onafhankelijk van de mening van anderen. Een energetisch schild wordt geactiveerd die  jouw licht in balans houdt en ongewenste energieën buitensluit

Vind een therapeut

Bijpassende edelsteen Aqua Aura

Aqua aura kwarts is een beschermende en geneeskrachtige steen met een sterke werking op de aura. De steen reinigt niet alleen de aura maar vermindert ook gaten in het energieveld. De steen bevordert zelfverwezenlijking door je innerlijke potentieel te versterken en belemmeringen te verminderen.  Het versterkt de communicatie en  ondersteunt bij het uiten van gevoelens en zelfexpressie.

Koop bij Spiritual Garden

Authenticiteit door David Bailey

Auraspray Authenticiteit

Perfecte aurabeschermer en reiniger voor op je werk of school en in groepen. Prettig om voor, tijdens of na visite/ontmoetingen in te zetten wanneer energie van anderen veel van je vraagt of wanneer je de neiging hebt (negatieve) energie over te nemen of bij je te houden. Helemaal wanneer je daardoor niet meer ‘durft’ te zijn. Voor jezelf gaan staan en je licht uitstralen. Een nieuwe start maken en je eigen pad volgen. Geloof in jezelf, los van wat anderen daar van vinden. Hier ben ik! Vanuit rust. Uitlijnen. Kracht. Aarding.

Koop in onze webwinkel
Authenticiteit © Wilka Zelders

Hologram Authenticiteit

Koop bij Wilka Zelders

Meer Authenticiteit?