Dynamiek van Moeder Aarde

Dynamiek van Moeder Aarde © Hanneke Hoppenbrouwer
Dynamiek van Moeder Aarde © Daniël Maissan

Dynamiek van Moeder Aarde

Moeder Aarde schenkt de mensheid en alles dat leeft hun adem.
Daarbij wordt ze beïnvloed door het Alomvattende.
Deze dynamische cyclus en wisselwerking maakt dat onze planeet kan groeien en verruimen.
Welkom bij de DNA frequentie Dynamiek van Moeder Aarde. Een multidimensionale werkelijkheid.

Laten we delen en samenwerken; in perfecte harmonie.

Kernthema’s: Natuur, Harmonie, Veiligheid, Thuiskomen, Aarding, Verbinding.

4e dimensiekaart Verbinding

De 4e dimensie kaarten zijn niet persé gelinkt aan een specifieke frequentie, maar komt binnen de opzet van de website het beste tot z’n recht op deze plek.

De allereerste verbinding die tot stand komt, is het verband van waaruit alles ontstaat.
En dat is de verbinding die je met jezelf aangaat.
Die verbintenis kies je al voor je geboorte. Alles wat daarna komt is een keuze. Wat kies jij?     

Kernthema’s: Keuzes maken, Sta je overal achter?.

Remedie Dynamiek van Moeder Aarde

Zorgt voor een directe verbinding met Moeder Aarde en geeft de mensheid de kracht om te leven in harmonie met planeet Aarde. De daadwerkelijke natuurlijke dynamiek van deze planeet wordt eigen gemaakt waardoor de manieren die de mens heeft ontwikkeld in de loop der tijd die niet resoneren met Moeder Natuur, losgelaten kunnen worden. Deze frequentie laat zien dat er nieuwe mogelijkheden en zodoende leven zit in ogenschijnlijk onmogelijke richtingen. Geeft de moed verder te groeien richting je Zielsbestemming en helpt om de verstarring die je hierin ondervindt los te laten, waardoor volledige overgave aan de natuur en alles dat leeft zal ontstaan.

Vind een therapeut

Bijpassende edelsteen Versteend Hout

Versteend hout werkt aardend, beschermend, ontspannend en stabiliserend. De zachte energie van deze steen beschermt tegen allerlei negatieve invloeden en helpt om je veilig en op je plek voelen in het hier en nu. Het helpt negatieve energie en negatieve emoties zoals angst, boosheid en verdriet af te voeren waardoor je je weerbaarder en sterker voelt. Fysiek heeft versteend hout een positieve werking op het skelet, de botten (en osteoporose), de rug, ADHD en hyperactiviteit.

Koop bij Spiritual Garden

Dynamiek van Moeder Aarde door David Bailey

Auraspray Dynamiek van Moeder Aarde

Innerlijke onrust stillen. Je veilig voelen. Thuiskomen. Verwarring en ontwarring.  Besluiteloosheid. Zin om naar buiten te gaan. Je één met de natuur voelen (ook als de natuur niet in de buurt is). Geeft aarding en bedding. Angst oplossend bij veranderingen groot of klein. Hier hoor ik. Geeft moed en kracht bij verhuizingen en bij het wennen aan een nieuwe school (klas) of werksituatie. Je plek kunnen en durven innemen. Je gedragen voelen. Als je het gevoel hebt dat niemand je begrijpt. Stilte verdragen. Stilte waarderen. Van ophouden weten. Laten. Aarden. Helend bij vervreemding. In het Hier en Nu.

Koop in onze webwinkel
Dynamiek van Moeder Aarde © Wilka Zelders

Hologram Dynamiek van Moeder Aarde

Koop bij Wilka Zelders

Meer Dynamiek van Moeder Aarde?