Mannelijke Energie

Mannelijke Energie © Hanneke Hoppenbrouwer
Mannelijke Energie © Daniël Maissan

Mannelijke Energie

Mannelijke energie staat voor kracht dat gepaard gaat met mededogen.
De frequentie biedt het vermogen om op te staan, zodat je kunt doen wat gedaan moet worden.
Dit vereist een onbevooroordeelde manier van kijken.
Het vraagt om een helikopter view van waaruit alle invalshoeken worden gezien, gehoord en overwogen.
Welkom bij De Nieuwe Aarde-frequentie Mannelijke Energie; een multidimensionale werkelijkheid.

Klaar voor een doorbraak?

Kernthema’s: Patronen, Compassie, Doorbraak, Omarmen, Rechtop, Kanaliseren.

4e dimensiekaart Transformeren

De 4e dimensie kaarten zijn niet persé gelinkt aan een specifieke frequentie, maar komt binnen de opzet van de website het beste tot z’n recht op deze plek.

Transformatieprocessen zijn bijzonder te noemen.
Niet altijd kan dit op waarde worden geschat wanneer we er middenin zitten, want verandering kan schuren, pijn doen, of vervelend en ongemakkelijk wezen. Maar achteraf, als we getransformeerd zijn tot een wezenlijk rijker mens, is het doorgaans meer dan de moeite waard geweest.

Kernthema’s: Fase, Van A naar B via C of D of misschien wel punt E, Processen, JA zeggen.

Remedie Mannelijke Energie

Laat de Lichtwezens en Helpers tot je doordringen die je zullen ondersteunen bij het loslaten van vrienden, familie en bekenden en laat inzien waarom dit noodzakelijk is. Laat vervolgens zien wat jouw rol is in het geheel. Deze frequentie is tevens een energetische versneller die helpt om vrede te hebben met daden uit vorige levens die men zich weer gaat herinneren en laat inzien waarom deze nodig waren voor het grote geheel. Hierdoor wordt het proces van het loslaten van oude patronen verzacht en in duidelijke en heldere banen geleidt. Zodoende kan verdriet omgezet worden tot begrip, waardoor er compassie ontstaat voor jezelf, je medemens en de bijbehorende processen.

Vind een therapeut

Bijpassende edelsteen Tijgerijzer

Tijgerijzer geeft zowel lichamelijk als geestelijk kracht en energie en is een goede steen om te dragen bij lichamelijke en geestelijke vermoeidheid, uitputting of energiegebrek. Bij opstartproblemen en tegenslagen geeft het doorzettingsvermogen en daadkracht, maakt het besluitvaardig en vastberaden. Fysiek werkt de steen verwarmend en kan ondersteunen bij uitputting en (chronische) vermoeidheid en heeft een positieve werking op het bloed, bloedarmoede, trombose, benen, voeten en de maag. De ijzeropname wordt gestimuleerd, net als de bloedcirculatie, vorming van rode bloedcellen en het zuurstoftransport.

Koop bij Spiritual Garden

Mannelijke Energie door David Bailley

Auraspray Mannelijke Energie

Helikopter view bevorderen en afstand kunnen nemen. Getuige kunnen zijn van een situatie, hoe lastig ook. Niet zo meegenomen worden door het leven of door drama. Intuïtie bevorderend. Brengt compassie voor jezelf en een voor een ander. Rechtop staan, zonder hard te zijn of te worden. Is het echt nodig?! Verzachten. Energiek en passievol zijn, zonder te overdrijven. Laat (familie) patronen zichtbaar worden, zodat ze kunnen worden gezien, begrepen en doorbroken. Heelt karma in dit leven en uit vorige levens. Balans en heling tussen het mannelijke en het vrouwelijke.

Koop in onze webwinkel
Mannelijke Energie © Wilka Zelders

Hologram Mannelijke Energie

Koop bij Wilka Zelders