Boeken en Kaartensets

In 2012 verscheen het eerste boek met kaartenset over De Nieuwe Aarde-frequenties. In juni 2023 kwam er een vervolg. Een volgende kijk op DNA-frequenties. Compleet met tarot & orakeldeck.

De Nieuwe Aarde-frequenties

Een reis door de dimensies

Nieuw! Nu verkrijgbaar

De Nieuwe Aarde-frequenties (DNA-frequenties) nemen ons mee op reis door de dimensievelden die ieder hun eigen kwaliteiten dragen, maar ook valkuilen kennen zoals egocentrisme en macht (3D). 

Je leert de energie van de dimensies te onderscheiden door gebruik te maken van de tijdruimte aspecten van het 4D veld.  Zo expandeert ons bewustzijn en verhogen we onze trillingsfrequentie. Dertien verschillende Nieuwe Aarde frequenties brengen dit proces in balans, zodat we kunnen evolueren.  Richting de vijfde dimensie (5D) waar energieën als liefde, vertrouwen, verbinding en onvoorwaardelijkheid centraal staan.

Door te werken met De Nieuwe Aarde-frequenties maak je diepgaand kennis met energie en ontdekken we onze creatie en manifestatiekracht.
Patronen ontrafelen en de wetten van karma, oorzaak en gevolg worden helder gemaakt. Zo ontdekken we gaandeweg onze zielsmissie hier op Aarde .

 

 

Koop dit boek met Tarot & Orakeldeck

De Nieuwe Aarde-frequenties

Verken spelenderwijs de energiën van het nieuwe tijdperk

Uitverkocht

De Nieuwe Aarde-frequenties bestaan uit 13 energie-remedies, hologrammen, foto’s, pianomuziek, aurasprays en edelstenen die elkaar aanvullen en ondersteunen. Ze zijn opgehaald en gemaakt in het land van de katharen, de streek Languedoc-Rousillon in Zuid Frankrijk. De dertiende frequentie openbaarde zichzelf in Egypte. In de speelse afkorting die we meestal hanteren, komt hun vermoedelijke relatie met ons DNA tot uitdrukking.

We hebben gemerkt dat de frequenties stuk voor stuk raken op diepgaand niveau. Je kunt ze daarom  zien als een representatie van dertien kern energieën, aanwezig binnen de verschillende levensfases waar we ons als mens in bevinden. Ze openbaren hoe we hier als individu mee omgaan, geven inzicht in waar ons bewustzijn toe in staat is en helpen ons door de fases heen die extra ondersteuning behoeven. Ook laten ze zien waarom je hier gekomen bent op aarde en wat jouw unieke bijdrage kan zijn.  Ze begeleiden onze evolutie naar bewustwording.

tweedehands nog wel te vinden ergens!