Het verhaal achter De Nieuwe Aarde frequenties

Ooit was één van mijn dromen het ontwerpen van een tarotdeck met foto’s. Geen tekeningen, plaatjes of schilderijen, maar echte foto’s. Zoiets was er nog niet in 2006. Ik gaf al een aantal jaren sessies, maar had toen nog geen eigen praktijk. Naarmate ik me meer bezig ging houden met de wens om die te beginnen, werd dat gevoel steeds sterker. Tarot was al jaren één van mijn passies. Het uitbrengen van een eigen deck leek me daarom geweldig. Maar hoe, daar had ik geen idee van. Het duurde even voordat hier meer inzicht over kwam.

Een nieuw begin

Dat 2007 een bewogen jaar bleek startte in februari met een prachtige reis naar Egypte. Deze reis heeft me niet alleen op spiritueel niveau doen groeien, ik kreeg daar duidelijk voor ogen dat het de bedoeling was om binnen afzienbare tijd eindelijk echt mijn eigen praktijk te starten. Toen ik terug kwam in Nederland en weer aan het werk ging werd ik zo’n beetje gelijk ontslagen vanwege een reorganisatie. Geen makkelijke periode, maar het gaf me wel de middelen om mijn wens te verwezenlijken. Ondanks dat ik weet dat toeval niet bestaat, was ik wel op zoek naar meer antwoorden en bevestiging omtrent mijn plannen.  Een vriendin vertelde me over een paragnost waar zij goeie ervaringen mee had en adviseerde me een om sessie bij haar te boeken. Deze dame zei dat er aan het einde van het jaar informatie mijn kant op zou komen die mijn leven voorgoed zou veranderen. Het was nog zomer en ik besloot om me eerst volledig te concentreren op het starten van mijn praktijk. In september werd dat een feit. Aangekomen in oktober luisterde ik het consult nog een keer terug van de paragnost. Toch wel heel nieuwsgierig geworden naar wat het dan kon zijn dat ik zou ontvangen, keek ik reikhalzend uit naar het einde van het jaar. En het kwam.

Dromen kunnen verwezenlijkt worden

In eerste instantie dacht ik aan informatie die mij zou kunnen helpen om het tarotdeck te maken. Zou dat de bedoeling zijn? De tijd verstreek en dingen die ik doorkreeg werden steeds uitgebreider. Na maanden kon ik pas goed en helder op een rij krijgen wat ik aan het schrijven was geweest en nog bleef het binnen komen. Uiteindelijk begon het te dagen. Het waren omschrijvingen van frequenties. De informatie beschreef dertien kern-energieën die de evolutie van onze bewustwording begeleiden en ondersteunen. Ik besefte dat een kaartendeck waarschijnlijk niet voldoende zou zijn om de alomvattendheid van dit project te laten zien en dat er nog meer uiting gegeven konden worden om de betekenis en gelaagdheid van deze frequenties zichtbaar te maken.

Passie

Voordat ik verder ga neem ik je eerst mee terug naar het begin van het jaar 2007. Mede door mijn reis naar Egypte was het werken met (bloesem)remedies namelijk ook een passie geworden. In de jaren ervoor werd ik met regelmaat behandeld door een therapeut die met verscheidene remedie sets werkt in haar praktijk. Ik werd meteen geraakt en bevangen door deze methodiek en de diepe uitwerking ervan. Daarom gaat er bij mij meestal niemand de deur uit zonder een op maat gemaakt flesje, passend bij het proces van de cliënt in kwestie. Een prettige manier om de behandeling te verlengen en het bewustwordingsproces te bevorderen. Zou dit een volgende uiting kunnen worden dacht ik? We zijn inmiddels aanbeland in maart 2008 en ik realiseerde me inderdaad dat behalve foto’s, remedies onderdeel mochten worden van dit project. Maar hoe pak je dat aan? Hoe maak je zoiets en waar moet het uit bestaan? Aangezien alles tot nu toe nauwgezet werd aangestuurd, besloot ik te wachten op meer informatie. Geduld is niet altijd mijn sterkste punt geweest, maar ik wist inmiddels dat wanneer de tijd rijp is, de rest zich vanzelf zou aandienen.  En dat gebeurde ook.

Precies op het juiste moment

De fotograaf leerde ik kennen tijdens een toneelrepetitie. Daniel Maissan maakte foto’s voor het promotiemateriaal van ons toneelstuk. Op een bevlogen manier vertelde hij over zijn reizen waarbij hij graag en veel fotografeert. Het idee van het tarotdeck ging door mijn hoofd en ik vertelde hem over de frequenties en de informatie die ik had ontvangen. Hij werd enthousiast en daarna ging het snel. Afspraak was om in september/oktober (2008) samen naar Zuid-Frankrijk te vertrekken om daar te zien en te voelen welke plekken naar voren zouden komen, naar aanleiding van het materiaal dat ik had verzameld en de informatie die ik had doorgekregen.

Daar waren de remedies

Na een geslaagde reis en twaalf prachtige foto’s rijker, werd mij al gauw duidelijk dat ik binnen afzienbare tijd terug moest keren om de energie remedies te maken. Ongeveer 6 weken later ben ik alleen, per auto, teruggereisd naar het land van de Katharen. Op exact dezelfde plekken als waar de foto’s zijn genomen heb ik de verfijnde trillingen mogen vangen en vastleggen. Hierna werd helder dat dit project nog steeds niet volledig was en dat er meer mogelijkheden tot uiting op mijn pad zou komen.
Toen kwam Wilka Zelders in beeld. Zij kan energetische blauwdrukken waarnemen en vastleggen. Van mensen, van plekken, van objecten. Zij kijkt als het ware door de sluiers heen. Na het delen van mijn verhaal werd ze enthousiast en de uitbreiding van het DNA-frequenties collectief een feit. Ze wilde uiting geven aan De Nieuwe Aarde-frequenties door middel van het creëren van multidimensionale hologrammen.

Adempauze

2009 stond in het teken van het verder uitwerken van het project. Een rustpauze na deze indrukken was broodnodig, al had ik dat in het begin niet zo in de gaten. Alle energie was meerdere malen door mij heen gevloeid en het had tijd nodig om een plek te krijgen.
Wilka en ik zijn uiteindelijk in oktober/november van hetzelfde jaar vertrokken naar Zuid- Frankrijk. Daar heb ik samen met haar de plekken bezocht. De eerste hologrammen kregen toen vorm.

Muziek brengt zoveel meer

Tijdens het voorjaar van 2011 was ik terug in Frankrijk en terwijl ik genoot van een heerlijke lunch bij Le Jardin in Rennes-le-Chateau ontmoette ik David Bailey. Een vriendin had me een muziek sessie met hem cadeau gedaan. “Zo bijzonder”, vertelde ze; “hij pakt je handen, voelt je energie en dan gaat hij intuïtief piano spelen”. Wauw, dat was een ervaring! Ik vroeg van te voren of ik het op mocht nemen. Dat was prima en toen ik de opname uiteindelijk stopte, spotte hij een afbeelding op mijn telefoon. Het was de frequentie Zijn. Ik vertelde hem over het project. David bood meteen aan om intuïtief de frequenties te spelen en op te nemen.  Zo werd de muziek CD geboren, onderdeel van de set en te beluisteren via deze website.

Uitgave

Uiteindelijk heeft Uitgeverij Akasha in 2012 de complete boxset uitgegeven bestaande uit foto kaarten, hologram kaarten, een muziek CD en een werkboek. We hebben een bijzonder product mogen creëren met z’n allen, waar we ontzettend trots op zijn! Toen de boeken op waren eind 2022 werd het tijd voor een vervolg. Dat is er gekomen. Sinds juni 2023 is het nieuwe boek compleet met tarot & orakeldeck beschikbaar via deze website.  

Een tijd van werken en een tijd van rust

Op een gegeven moment merkte ik dat moest stoppen met het werken met de frequenties. Ik voelde aan alle kanten dat ik rustpauze nodig had. Ik heb dat wel geprobeerd op tijd te nemen, maar dat lukte lang niet zo vaak als ik wilde. De frequenties zijn immens krachtige energieën en laten zich niet haasten of duwen. Ook al wist ik dat, kon ik het toch niet altijd op z’n beloop laten en was soms te ongeduldig of ik nam het te makkelijk op met het idee ‘dat doe ik wel even’. Dat heb ik geweten. Ik ben er een periode behoorlijk ziek van geweest. Dat was een pittige les die ik inmiddels meer dan 1 keer heb mogen leren. Soms moet je echt uitblazen, een stap achteruit zetten en opnieuw voelen, hoe nu verder?  Omdat ik graag vol enthousiasme door ga, ging ik aan mezelf voorbij. Terugkijkend op de afgelopen 15 jaar kan ik zeggen en voelen dat ik uiteindelijk beter heb leren luisteren naar mijn lichaam. Ook heb ik mijn intuïtie anders leren interpreteren. Niet alles dat voorbij komt is iets waar je wat mee moet. Soms mag je het laten gaan, zonder dat je aan het werk hoeft. Dankbaar voor alle processen en lessen leer ik nog steeds van deze energieën, elke dag weer. Ze zijn gelaagd en laten iedere keer iets anders ervaren, een fase en laag die past bij het bewustzijnsniveau van de ontvanger.

Afstemmen, verfijnen, geduld

Ik ben een hele tijd bezig geweest met het completeren van de energie-remedies. Dertien jaar om precies te zijn. Eind 2021 is de cirkel rond geworden. De remedies waren geweldig mooi en krachtig zoals ik ze heb opgehaald in Frankrijk, maar erg hoog in trillingsfrequentie. Niet voor iedereen weggelegd die ermee in aanraking kwam. Je moet je voorstellen dat de energie en trillingsfrequentie van de aarde in 2008 totaal anders was dan nu. Dingen waren toen al gauw een stuk hoger in trilling dan nu. Maar toch.. Het bleef knagen of ik het wel goed had gedaan of begrepen toentertijd, omdat ik merkte dat sommige mensen eerder van hun stuk waren ervan, dan dat het hen ondersteunde. Ik miste uiteindelijk een betere aarding en bedding.

Edelsteen Essences

De realisatie dat ze misschien nog niet af waren heb ik lang laten sudderen. Heb er ruimschoots de tijd voor genomen voordat ik met zekerheid kon voelen en zeggen of en wat er dan precies voor verandering nodig was. Pas na een aantal jaar kreeg ik allerlei nieuwe signalen door en ik besefte me dat het wel degelijk de bedoeling was om er iets aan toe te voegen. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een aanvulling van edelsteen frequenties welke ik heb uitgezocht onder expertise van Robert Vleghert van Spiritual Garden. De energie van de steen zorgt in samenwerking met de DNA energie voor een perfecte energie absorptie. Het geheel brengt balans en werkt door op meerdere niveaus, zowel fysiek als energetisch. De toevoeging zorgt hiermee voor een groter bereik en dat is prettig werken.

Energie Nieuws

Via Energie Nieuws op deze website lees je meer over het ontstaan van de remedies en waarom het 13 jaar heeft geduurd voordat ze af waren. Niet alleen de toevoeging van edelsteen zorgde voor vertraging, maar ook de Overgave remedie bleek opnieuw gemaakt te mogen worden. Niet in Frankrijk dit keer, maar in Egypte, onder speciale condities. Daar waar mijn persoonlijke pad dat leidde tot diep inzicht en herinnering ooit begon, en daarmee dit project zijn oorsprong vond. Iets dat ik me nu pas echt tot me door dringt. 14 jaar later. Alles op z’n tijd dus.

Gezocht: therapeuten, coaches, behandelaars

Inmiddels zijn we aanbeland in januari 2022 en ik stond te springen om met De Nieuwe Aarde frequenties remedies therapeuten, coaches en behandelaars op te leiden. De lijst van behandelaars groeit en ik faciliteer workshops en opleiding zowel 1-op-1 als in groepsverband.  Heb je interesse in de remedie set en wil je die gebruiken voor jouw client in de praktijk? Meld je dan snel aan. Er zijn maar 96 sets in totaal. Het doel is om ongeveer 60 Nieuwe Aarde therapeuten, behandelaars en coaches op te leiden. De rest van de sets worden gebruikt om Aurasprays mee te maken.

Uiting geven   

Deze website geeft je een blik op de frequenties, de werking en de betekenis ervan. Door de verschillende uitingen spreekt het tot de verbeelding van velen. Ze hebben zich inmiddels kenbaar gemaakt via edelstenen, hologrammen, sieraden, muziek, foto’s, aurasprays en tekst. Voor mijn gevoel is het nog maar het begin. Ben jij ook geïnspireerd geraakt door dit verhaal? Heb je het idee dat jij wordt geroepen om uiting de geven aan De Nieuwe Aarde-frequenties? Neem rechtstreeks contact op met Hanneke via info@dnafrequenties.com

Nieuwsbrief en Social Media

Wil je op de hoogte gehouden worden van de vorderingen van dit initiatief en project, toekomstige workshops, cursussen en andere activiteiten, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. 
Neem alvast een kijkje in de evenementen agenda op deze website of volg Hanneke via YouTube, Instagram en Facebook.

Durf te dromen en te ondernemen. Je weet nooit waar het toe leidt.
Luister naar je intuïtie, wees licht en durf te zijn. 

Carpe diem!
Hanneke Hoppenbrouwer