Overgave

Overgave © Hanneke Hoppenbrouwer
Overgave © Hanneke Hoppenbrouwer

Overgave

Overgave is onze enige optie als er verandering op komst is.
De energie biedt steun wanneer om moed gevraagd wordt.
Onze voorouders uit Atlantis en Egypte waren zich ten volle bewust van de kracht en diepte van deze Nieuwe Aarde- frequentie en verwelkomden het effect ervan op hun omgeving. Ze wisten dat eenheid versus individualisme ons verder brengt.
Welkom bij De Nieuwe Aarde frequentie Overgave; een multidimensionale realiteit.

Waar kies jij voor?

Kernthema’s: Vertrouwen, Duwtje in de rug, Ervoor gaan, Instappen, Totaliteit, Samenkomen.

4e dimensiekaart Ascenderen

De 4e dimensie kaarten zijn niet persé gelinkt aan een specifieke frequentie, maar komt binnen de opzet van de website het beste tot z’n recht op deze plek.

Ascenderen betekent letterlijk overstijgen, klimmen, omhoog. De energie baant zich een weg.
Hierdoor kan de interne (cel)structuur van ons lichaam mee veranderen, waardoor we uiteindelijk zonder fysieke klachten langer in hogere frequenties verkeren. Zo staat Ascenderen gelijk aan Evolueren.
Word bewust, integreer, transformeer en ascendeer naar het volgende niveau.

Kernthema’s: Overstijgen, Integreren, In Samenspel.

Remedie Overgave

Wij dragen bij tot het bewustwordingsproces van de mensheid door hen te helpen hun innerlijke helende vermogens te herontdekken. Fragmentaties van bewustwording kunnen worden opgewekt door herinneringen die zo ver teruggaan als de kindertijd en andere oudere tijden. Het onthult de weg die ons leert hoe we met en onder elkaar kunnen leven als collectief. Daar is waar het allemaal begon. Hier is waar het eindigt. Het is tijd om uit de duisternis te komen en de waarheid onder ogen te zien. We kunnen niet langer toekijken hoe de mensheid zichzelf vernietigt. Begin de wereld te helen door alles en iedereen die er bestaat, als één te beschouwen en te behandelen. De tijd is aangebroken om je zielsmissie te leven en bij te dragen aan een betere wereld voor ons allemaal.

Vind een therapeut

Bijpassende edelsteen Roze Toermalijn

Roze Toermalijn heeft een sterk reinigende en beschermende werking. De steen aardt en brengt balans in lichaam en geest en zet negatieve energie, gedragspatronen en gedachtes om in positieve. Dit bevordert ontspanning, begrip, zelfvertrouwen, voorspoed en vermindert blokkades, angst en het aannemen van een slachtofferrol. Naast de algemene eigenschappen van Toermalijn stimuleert Roze Toermalijn liefdevol denken en handelen (ook naar jezelf), compassie, empathie en medeleven. Het kalmeert bij stress, zorgen, depressieve gevoelens en angst. Fysiek heeft deze steen een positieve werking op het hart, de huid, de longen, stress gerelateerde klachten zoals hoofdpijn, slaapproblemen en het hormoonstelsel.

Koop bij Spiritual Garden

Auraspray Overgave

Stimuleert de verbeelding. Brengt harmonie van binnenuit en maakt contact met ons instinct.  Reguleert angst voor het onbekende en helpt kiezen voor het juiste pad, met alles dat daarbij hoort. Schept ruimte en mogelijkheden. Missie-vol, zielenroerselen en de interpretatie ervan. Connectie maken met het Collectief Bewustzijn. Laat het cel geheugen ontwaken en helpt bij het helen van onverwerkt trauma + karma opgedaan in vorige levens en door alle dimensies heen.

Koop in onze webwinkel
Overgave © Wilka Zelders

Hologram Overgave

Koop bij Wilka Zelders

Meer Overgave?