Het Alomvattende

Het Alomvattende © Hanneke Hoppenbrouwer
het Al(omvattende) © Daniël Maissan

Het Alomvattende

Het Universum is alomvattend en stuurt planeet Aarde aan bij het uitbreiden en groeien van haar vermogens. Omdat wij leven op Aarde vibreren ook wij mee op deze aansturing.
Van boven naar beneden en andersom.
Welkom bij DNA-frequentie Het Alomvattende; een multidimensionale werkelijkheid.

Ben je bereid te luisteren?

Kernthema’s: Voorbij woorden, Universum, Luisteren, Eenheid, Integratie, Onderdeel zijn.

4e dimensiekaart Manifesteren

De 4e dimensie kaarten zijn niet persé gelinkt aan een specifieke frequentie, maar komt binnen de opzet van de website het beste tot z’n recht op deze plek.

Manifestatiekracht wordt nogal eens onderschat.
Onze omgeving is een directe weerspiegeling van creatiekracht.
Onze creaties zijn een directe afspiegeling van onze gedachten die zich hebben gemanifesteerd.
Het universum schenkt ons de uitkomst in wisselwerking.

Kernthema’s: Gedachtenkracht, Creëren, Manifesteren.

Remedie Het Alomvattende

Interesses, waarden en intuïtie kunnen niet meer zonder elkaar bestaan. We leven in een tijd waarin dit één wordt. Deze frequentie laat het oude patroon definitief verdwijnen, waardoor voorbij de tekst en taal die men spreekt gegaan kan worden. Hierdoor zal men weer luisteren naar zijn ziel en kan er klank en kleur kan worden geven aan hetgeen dat wordt waargenomen. Dit zal als het ware worden gewist zonder het een label te geven die taal heet. Het denken wordt stilgezet waardoor luisteren en voelen overblijven.

Vind een therapeut

Bijpassende edelsteen Herkimer Diamant

Herkimer diamant is zuivere, gekristalliseerde lichtenergie. Het is een steen met een hoge vibratie welke makkelijk te programmeren is en de werking van andere stenen versterkt. Herkimer diamanten zijn breed inzetbare spirituele instrumenten voor energie -en licht werk. Herkimer diamant versterkt helderziendheid, telepathie en helpt je contact maken met je intuïtie. De steen heeft een sterk reinigende werking op de aura, maar ook in een ruimte doordat het de negatieve straling en energie filtert (mits de steen groot genoeg is). Lichamelijk heeft deze steen een reinigende en ontgiftende werking en is goed voor de ogen.

Koop bij Spiritual Garden

het Al(omvattende) door David Bailey

Auraspray Het Alomvattende

Bij (chronische) vermoeidheid. Boost het  immuunsysteem (griep, verkoudheid, ziekbed). Zuivert de energiebanen. Opgelucht ademhalen. Bij gebrek aan energie. Verlicht de zenuwen. De ultieme chakra reiniger en doorstromer. Werkt als een energetische versneller indien je ‘blijft hangen’ of ergens ‘maar niet uitkomt’. Blokkade opheffend. Contact met het universum. Onderdeel zijn van het geheel zonder jezelf te verliezen. Ergens bovenuit stijgen, zonder te dissociëren. Wanneer je niet hier wil zijn, maar wel ‘daar’

Koop in onze webwinkel
het Alomvattende © Wilka Zelders

Hologram het Alomvattende

Koop bij Wilka Zelders

Meer Het Alomvattende?