Muziek

Voor alle DNA-frequenties is een muziekstuk gecomponeerd. Verkrijgbaar met en zonder de geleide meditaties en affirmaties/mantra's uit het eerste en tweede boek

Pianomuziek David Bailey

Tijdens het voorjaar van 2011 was ik terug in Frankrijk en terwijl ik genoot van een heerlijke lunch bij Le Jardin in Rennes-le-Chateau, ontmoette ik David Bailey. Een vriendin had me een muziek sessie met hem cadeau gedaan. “Zo bijzonder”, vertelde ze; “hij pakt je handen, voelt je energie en dan gaat hij intuïtief piano spelen”. Wauw, dat was een ervaring! Ik vroeg van te voren of ik het op mocht nemen. Dat was prima en toen ik de opname uiteindelijk stopte, spotte hij een afbeelding op mijn telefoon. Het was de frequentie Zijn. Ik vertelde hem over het project. David bood meteen aan om intuïtief de frequenties te spelen en op te nemen.  Zo werd de muziek CD geboren, onderdeel van de eerste set en gedeeltelijk te beluisteren via deze website.

De eerste set is inmiddels uitverkocht en de CD ook. Daarom is de muziek verkrijgbaar op een USB stick. Met of zonder geleide meditaties. 

 

Koop de muziek en/of meditaties en mantra's

Ambiënt muziek van HIFI Mysteryschool

Jeroen van Meeteren en Jens de Lange van de HiFi Mysteryschool hebben in 2022 de muziek geschreven die hoort bij de dertiende frequentie Overgave. Ook deze muziek is als snippet te beluisteren via deze website.

De muziek is verkrijgbaar, tezamen met de andere 12 muziekstukken van David Bailey op een USB stick. Met of zonder geleide meditaties.

Koop de muziek en/of meditaties en mantra's