Kunst

De kunstwerken op deze pagina's zijn voorbeelden van tarotkaarten die stuk voor stuk een frequentie vertegenwoordigen. Ze zijn onderdeel van het kaartendeck behorende bij het eerste en/of het tweede boek.

Boek 1 + 2

Foto's 3D

De foto’s van Daniël Maissan vertegenwoordigen het 3e dimensieveld. Ze zijn gebruikt voor zowel het eerste als het tweede kaartendeck. Je treft ze dan ook bij beide boeken die we hebben uitgebracht.

Ze geven een kijk op de frequentie-energie die we allemaal kennen vanuit onze huidige realiteit en wereldbeeld. Met deze afbeeldingen hebben we geprobeerd om de energie van de krachtplek waar de frequentie remedies zijn opgehaald weer te geven.

Hierdoor wordt de betekenis en werking van de frequentie gevoeld en (h)erkend door ons lager en hoger bewustzijn. We worden uitgedaagd om te kijken naar de afbeeldingen met een frisse blik, voordat we onze mening vormen. Het brein put uit eerdere ervaringen, dus probeer te kijken naar de foto’s alsof je dat wat je ziet iets is, wat je nog nooit eerder bekeken of beleefd hebt. Neem waar wat het met je doet en waar het je raakt en probeer er geen oordeel over te hebben. Zo groeit je mate van bewustzijn.

Binnenkort verkrijgbaar als werk aan de muur.

Website Daniël Maissan
Boek 2

Multi-dimensionaal werk 4D

De 4D kaarten zijn ontworpen door Hanneke Hoppenbrouwer. Deze afbeeldingen vertegenwoordigen de 4e dimensie. Ze laten ervaren wat we nodig hebben om ons beter af te stemmen op het dit veld. De 4e dimensie is het veld waarin tijd en ruimte samenkomt en verleden, heden en toekomst één is en wordt. Dit is het veld waar ons hoger bewustzijn verbinding maakt tussen zowel het 4D als 5D veld, terwijl in connectie met ons lager bewustzijn in het 3D veld.

Via het signaal op de afbeelding laat de energie weten wat we kunnen doen om ons af te stemmen op de verschillende dimensievelden en welke stappen gezet kunnen worden om het bewustzijn te evolueren richting 5D. 

Verscherp je zintuigen en ontdek welke mediamieke gaven jij bezit om in deze dimensie magie te laten plaatsvinden waardoor verbindingen tot stand komen.

Binnenkort verkrijgbaar als werk aan de muur.

 

 

 

Binnenkort
Boek 2

Multi-dimensionaal werk 5D

Deze 5D kaarten zijn gemaakt door Hanneke Hoppenbrouwer. Het zijn in beeld gebrachte trillingen gebaseerd op de plekken waar de foto’s en energie remedies zijn gemaakt. De multidimensionale voorstelling op de kaarten is ontstaan door het maken van een combinatie van doorgevingen (channelingen) + beelden die zijn ontvangen vanuit de vijfde dimensie (eind 2022).

Via deze frequenties leren we luisteren naar de roep van onze ziel.
We hoeven het ons namelijk alleen nog maar te herinneren, want de ziel heeft alle kennis uit vorige levens verzameld. Die vibraties en trillingen liggen voor altijd opgeslagen in het 5D-veld en in ons DNA. Door deze trillingen te integreren worden we wakker en ontsluiten we de opgeslagen informatie in onze cellen.

De afbeeldingen ondersteunen je bewustwordingsproces en geven je gemakkelijker toegang tot het Collectieve Bewustzijnsveld, ook wel Akasha Kronieken genoemd. Weet je je hierop af te stemmen door je trillingsfrequentie te verhogen, dan wacht er een schat aan informatie.

Binnenkort verkrijgbaar als werk aan de muur.

Binnenkort
Boek 1

Multi-dimensionale hologrammen 5D

De multi-dimensionale hologrammen van Wilka Zelders brengen je in contact met de energetische blauwdruk van De Nieuwe Aarde-frequenties. Dat betekent dat deze hologrammen puur energie uitbeelden, energie die voorafgaat aan stoffelijke vorm. Wij voelen die energie met ons etherische lichaam. Ons eigen etherisch lichaam, wat een energielichaam is, gaat meeresoneren met de frequentie van het hologram; het gaat dezelfde trilling aannemen.

Haar hologrammen van de frequenties zijn evenwichtig en harmonieus. De vanzelfsprekende samenhang die erin aanwezig is, noemen we coherentie. En coherentie brengt een optimale toestand teweeg. in je op te nemen, door er rustig en met een open mind naar te kijken, hoe meer je je eigen etherische lichaam de kans geeft om met deze coherente, harmonische energie mee te resoneren.

Daarom zul je de effecten van het kijken naar de hologrammen op verschillende manieren kunnen voelen en ervaren. 

De hologrammen zijn verkrijgbaar als kunstwerk aan de muur via de website van Wilka Zelders.

Website Wilka Zelders