Co-creators

Hanneke Hoppenbrouwer (25 juni 1973)

Hanneke Hoppenbrouwer is energiecoach en oprichter van De Nieuwe Aarde-frequenties. Begonnen als energetisch therapeut groeide haar praktijk steeds meer uit in de richting van coaching en counseling. Daarnaast is ze werkzaam gebleven als IT-er en secretaresse en bleef het bedrijfsleven lonken, ook in combinatie met (team)coaching en training. Beide werelden ervaart ze als prettig, want ze is een mensenmens, houdt van roering en is een kei in regelen en organiseren. Bovendien kan de magie wijdverspreid worden op deze manier.  

Ze is getrouwd, heeft een hond en een kat en is geboren en getogen in de Randstad.  Met haar gezin is ze in juli 2020 verhuisd naar Overijssel. Meer ruimte en (oer)natuur was een grote wens. Ook de frequenties vragen om een natuur(lijke) (aarde)bedding en zij heeft het gevoel dat zowel de energieën als zijzelf hier veel beter tot hun recht zullen komen.
Bijzondere creaties zijn alvast in de maak!

Hanneke voert praktijk aan huis en geeft regelmatig trainingen en workshops.
Het spotten van (individueel) talent en kracht en dit overbrengen op een cliënt of een groep, vindt zij één van de mooiste dingen die er is.
In balans.

Daniel Maissan (10 april 1973)

Daniel is freelance documentaire-fotograaf. Tijdens zijn opdrachten voor NGO’s en stichtingen in binnen- en buitenland, merkte hij vooral op dat de mens in basis overal hetzelfde is.
Daniel: “Onder alle omstandigheden hebben we tenslotte allemaal onze dromen en ambities, voelen we liefde en onzekerheden en moeten we eten en naar het toilet. Ondanks armoede, natuurrampen en conflict op politiek-, militair- of religieus niveau, leeft de mens haar leven; naast elkaar en met elkaar. Deze verhalen van een gezamenlijk dagelijks leven, zijn geen nieuws; ze zijn niet actueel en ze hebben geen gezicht”.
Hierdoor voelt Daniel het verlangen om deze gezichten te bekijken, ze te bewonderen en ze te laten zien.

Zijn manier van werken kenmerkt zich door grote nieuwsgierigheid, intuïtie en betrokkenheid, waardoor hij snel een connectie en vaak intieme band creëert met de mensen die hij fotografeert. Degenen die zijn foto’s vervolgens zien, hebben de mogelijkheid om de vastgelegde momenten te beleven en te interpreteren en om de geportretteerde mens indirect te ontmoeten. 

Wilka Zelders (11 november 1955)

Wilka werkt sinds 1997 als energetisch therapeut en transformatiecaoch in haar eigen praktijk in Haarlem. Met behulp van een breed scala aan coachings- en healingtechnieken begeleidt zij mensen om hun zelfhelend vermogen te activeren en authentiek – vanuit de eigen kernkracht – te gaan leven. Ook is zij in staat de scheppingsenergie die achter de tastbare werkelijkheid aanwezig is binnen ons waarnemingsveld te brengen, o.a. door middel van haar schilderijen van energiehologrammen.

De kunstwerken die Wilka maakt, zijn uitbeeldingen van holografische, harmonische, coherente energievelden. Deze energiehologrammen brengen je in contact met de zuivere energieën die de blauwdruk vormen voor de tastbare werkelijkheid. Wanneer je je hiervoor open stelt, ga je als kijker meeresoneren, waardoor je de energie binnen in jezelf zult kunnen voelen. De informatie die je op deze manier ontvangt is tegelijkertijd universeel en persoonlijk en kan daarmee een krachtige impuls geven aan je eigen ontwikkelingsweg. De energie-uitstraling van de kunstwerken heeft een helende en inspirerende invloed zowel op jezelf als op de omgeving waar het kunstwerk hangt.

Wilka werkt ook veel in opdracht. In 2007 verscheen bij uitgeverij Ankh-Hermes haar boek “Hologrammen van Liefde en Kracht”, met 30 persoonlijke energie-blauwdrukken en bijbehorende boodschappen. Daarnaast publiceert Wilka regelmatig in diverse bladen en is zij, samen met de Canadese Jhadten Jewall initiator van het Whizzard Project, waarin wij allen worden gestimuleerd de frequentie van ons denken en voelen te harmoniseren met het pure scheppingslicht en weer te gaan samenwerken met de wereld van Deva’s, elementalen en natuurwezens.

David Bailey (1 februari 1955)

David groeide op in een familie van gerespecteerde healers in the U.K. Van kinds af aan heeft hij geleerd om helende energie, helderziendheid en alle andere gerelateerde disciplines te begrijpen en ervaren als de gewoonste zaak van de wereld.
Tijdens zijn tienerjaren beoefende hij de piano klassiekers maar kwam er al snel achter dat zijn handen graag zelf wilde spelen, op intuitie en gevoel. Nieuwe muziek stroomde als vanzelf vanuit zijn vingertoppen en raakte de toetsen. Hij realiseerde zich meteen dat er meer dan muziek alleen is en dat de noten die hij speelde een bepaalde energie met zich meedroegen. Deze energie kwam vaak naar voren en zelfs zijn tijdens concert tours stroomde dit door bekende melodieen die hij speelde heen.

Ondertussen is David, die nu woont en werkt in Rennes le Chateau – Zuid-Frankrijk, uitgegroeit tot een begenadigd concert pianist. Hij heeft gespeeld voor de Engelse Koninklijke familie en artiesten als Paul McCartney en Maynard Furgeson.
Zijn recente activiteiten op muziekgebied zijn samen met gerenommeerde healers en zijn stiefzoon Glenn. Glenn en David werken beide met lichttherapie middels de Chiren en David realiseerde dat zijn muziek samensmelt met deze bijzondere therapie. Samen helpen en ondersteunen zij mensen wereldwijd in hun pad naar heling.

nl_NLDutch