Co-Creators

Zonder Co-Creaties zouden er geen diepgaande uitingen bestaan die De Nieuwe Aarde-frequenties completeren. Hieronder stellen de creators zichzelf voor.

Hanneke Hoppenbrouwer

Hanneke is energetisch therapeut, coach, trainer en alchemist. Ze is oprichter van De Nieuwe Aarde-frequenties (2008). Begonnen in 2007 als therapeut & tarotist groeide haar praktijk steeds meer uit in de richting van coaching en counseling. Een tijd lang is ze werkzaam gebleven als IT-er en secretaresse en bleef het bedrijfsleven lonken, ook in combinatie met team en communicatiecoaching en training. Beide werelden ervaart ze als prettig, want ze is een mensenmens, houdt van roering en is een kei in regelen en organiseren. Bovendien kan de magie wijdverspreid worden op deze manier.  

Ze is getrouwd, heeft een hond en een kat en is geboren en getogen in de Randstad. Met haar gezin is ze in juli 2020 verhuisd naar Overijssel. Ruimte en (oer)natuur ervaren was een grote wens. Ook de frequenties vroegen om een meer natuur(lijke) (aarde)bedding en zij heeft het gevoel dat zowel de energieën als zijzelf hier veel beter tot hun recht komen.

Deze move heeft er anno 2024 voor gezorgd dat de remedies op de markt staan en de lijst met behandelaars die ermee werken in hun eigen praktijk groeit. Daarbij heeft ze aurasprays ontwikkelt en olieblends zijn in de maak. Haar tweede boek compleet met tarot & orakeldeck is uitgekomen in juni 2023. 

Hanneke voert praktijk aan huis en op locatie. Ze geeft regelmatig trainingen en workshops en ze is constant bezig met het ontwikkelen van bijzondere creaties i.c.m. sterrenconstellaties, planeetstanden, edelstenen en etherische olien. 

Het spotten van (individueel) talent en kracht en dit overbrengen op een cliënt of een groep, vindt zij één van de mooiste dingen die er is. 

Holistisch en compleet betekent in balans; in je kracht.
Wat is jouw missie?

Website Hanneke Hoppenbrouwer

Daniel Maissan

Daniel is freelance documentaire-fotograaf. Tijdens zijn opdrachten voor NGO’s en stichtingen in binnen- en buitenland, merkte hij vooral op dat de mens in basis overal hetzelfde is.
Daniel: “Onder alle omstandigheden hebben we tenslotte allemaal onze dromen en ambities, voelen we liefde en onzekerheden en moeten we eten en naar het toilet. Ondanks armoede, natuurrampen en conflict op politiek-, militair- of religieus niveau, leeft de mens haar leven; naast elkaar en met elkaar. Deze verhalen van een gezamenlijk dagelijks leven, zijn geen nieuws; ze zijn niet actueel en ze hebben geen gezicht”.
Hierdoor voelt Daniel het verlangen om deze gezichten te bekijken, ze te bewonderen en ze te laten zien.

Zijn manier van werken kenmerkt zich door grote nieuwsgierigheid, intuïtie en betrokkenheid, waardoor hij snel een connectie en vaak intieme band creëert met de mensen die hij fotografeert. Degenen die zijn foto’s vervolgens zien, hebben de mogelijkheid om de vastgelegde momenten te beleven en te interpreteren en om de geportretteerde mens indirect te ontmoeten. 

Website Daniel Maissan

Wilka Zelders

Wilka werkt sinds 1997 als energetisch therapeut en transformatiecaoch in haar eigen praktijk in Haarlem. Met behulp van een breed scala aan coachings- en healingtechnieken begeleidt zij mensen om hun zelfhelend vermogen te activeren en authentiek – vanuit de eigen kernkracht – te gaan leven. Ook is zij in staat de scheppingsenergie die achter de tastbare werkelijkheid aanwezig is binnen ons waarnemingsveld te brengen, o.a. door middel van haar schilderijen van energiehologrammen.

De kunstwerken die Wilka maakt, zijn uitbeeldingen van holografische, harmonische, coherente energievelden. Deze energiehologrammen brengen je in contact met de zuivere energieën die de blauwdruk vormen voor de tastbare werkelijkheid. Wanneer je je hiervoor open stelt, ga je als kijker meeresoneren, waardoor je de energie binnen in jezelf zult kunnen voelen. De informatie die je op deze manier ontvangt is tegelijkertijd universeel en persoonlijk en kan daarmee een krachtige impuls geven aan je eigen ontwikkelingsweg. De energie-uitstraling van de kunstwerken heeft een helende en inspirerende invloed zowel op jezelf als op de omgeving waar het kunstwerk hangt.

Wilka werkt ook veel in opdracht. In 2007 verscheen bij uitgeverij Ankh-Hermes haar boek “Hologrammen van Liefde en Kracht”, met 30 persoonlijke energie-blauwdrukken en bijbehorende boodschappen. Daarnaast publiceert Wilka regelmatig in diverse bladen en is zij, samen met de Canadese Jhadten Jewall initiator van het Whizzard Project, waarin wij allen worden gestimuleerd de frequentie van ons denken en voelen te harmoniseren met het pure scheppingslicht en weer te gaan samenwerken met de wereld van Deva’s, elementalen en natuurwezens.

Website Wilka Zelders

David Bailey

David groeide op in een familie van gerespecteerde healers in the U.K. Van kinds af aan heeft hij geleerd om helende energie, helderziendheid en alle andere gerelateerde disciplines te begrijpen en ervaren als de gewoonste zaak van de wereld.
Tijdens zijn tienerjaren beoefende hij de piano klassiekers maar kwam er al snel achter dat zijn handen graag zelf wilde spelen, op intuitie en gevoel. Nieuwe muziek stroomde als vanzelf vanuit zijn vingertoppen en raakte de toetsen. Hij realiseerde zich meteen dat er meer dan muziek alleen is en dat de noten die hij speelde een bepaalde energie met zich meedroegen. Deze energie kwam vaak naar voren en zelfs zijn tijdens concert tours stroomde dit door bekende melodieen die hij speelde heen.

Ondertussen is David, die nu woont en werkt in Rennes le Chateau – Zuid-Frankrijk, uitgegroeit tot een begenadigd concert pianist. Hij heeft gespeeld voor de Engelse Koninklijke familie en artiesten als Paul McCartney en Maynard Furgeson.
Zijn recente activiteiten op muziekgebied zijn samen met gerenommeerde healers en zijn stiefzoon Glenn. Glenn en David werken beide met lichttherapie middels de Chiren en David realiseerde dat zijn muziek samensmelt met deze bijzondere therapie. Samen helpen en ondersteunen zij mensen wereldwijd in hun pad naar heling.

Website David Bailey

Spiritual Garden

Alle medewerkers van Spiritual Garden heel hartelijk dank voor onze samenwerking en jullie vertrouwen in de uitingen van DNA-frequenties. 

De eerste expressies (remedies) hebben we in co-creatie neergezet.

De edelstenen die hiervoor gebruikt zijn, waren perfect uitgezocht door Robbert Vleghert. 

De remedie werd daarna ook mooie en waardevolle completering van de aurasprays, waardoor de gelaagdheid en trilling van de frequenties nog beter wordt bekrachtigd en omsloten.

Website Spiritual Garden

HiFi Mysteryschool

Via Facebook spotte ik Jeroen van Meeteren van de HiFi Mysteryschool. Ik benaderde hem in eerste instantie met een hele andere vraag, namelijk of hij in staat zou zijn om de frequenties die onderdeel zijn van elke afzonderlijke remedie energie, hoorbaar kan maken. Omdat ik voel en weet dat de Schumann resonantie van de Aarde een grote rol speelt in het geheel (onze Hz afstemming in samenspel met die van de Aarde), leek het me bijzonder om dit ten gehore te kunnen brengen aangezien ik de frequenties ook heb mogen horen tijdens het preparen van de remedies.
 
Zo raakten we aan de praat en kreeg ik het over Overgave. De frequentie uit Egypte die in tegenstelling tot de rest van de frequenties (ten gehore gebracht via pianospel van David Bailey woonachtig in het katharen epicentrum Rennes-le-Chateau) nog geen eigen muziekstuk had. Ik reisde af naar zijn werkruimte en daar zag ik bij binnenkomst een groot Hathor beeld staan. Speciaal voor hem gemaakt van hout. Toen wist ik het zeker: HiFi Mystery school is het juiste adres en biedt de energie en frequenties die passend zijn bij Overgave (opgehaald in de tempel van Hathor en Horus). Het resultaat is fantastisch mooi en gelaagd. We zijn er trots op!
Website HiFi Mysteryschool

Antal Hendrix van Spronsen

Antal is webdeveloper en grafisch ontwerper. Hij is opgeleid tot energetisch therapeut en zet dit in zijn werk in op een niet-conventionele manier. 

Hij is gepassioneerd over geometrie, mooie vormgeving en het grensvlak tussen computertechnologie en het menselijk potentieel. En is zeker niet indeelbaar in standaard hokjes.

In 2015 heeft hij Blauwe Nacht opgericht en heeft inmiddels een hoop trainers, therapeuten, coaches en andere ondernemers aan een nieuw digitaal jasje geholpen. De naam Blauwe Nacht is bewust gekozen, de Mayazegel symboliseert de transformatie van de duisternis naar het licht in jezelf. Het is de plaats waar je inspiratie en je dromen geboren worden, de bakermat van je eigen identiteit en kwaliteit.

Zijn manier van werken is uniek te noemen; alpha en beta komen samen, hij ziet ze beiden en weet dat creatief samen te brengen.

Website Blauwe Nacht