Het Collectief

Het Collectief © Hanneke Hoppenbrouwer
het Collectief © Daniël Maissan

Het Collectief

Samen gaan voor hetzelfde doel is op zijn minst bevredigend. Dat kunnen doen terwijl je volledig vertrouwt op elkaars specifieke talenten, capaciteiten en bijdragen, is nog fijner.
Gelijkwaardigheid is de sleutel. Kijk uit naar gelijkgestemden en werk samen.  
Welkom bij De Nieuwe Aarde frequentie Het Collectief; een multidimensionale realiteit.

Wat is jouw aandeel?

Kernthema’s: Samenwerken, Eigen autoriteit claimen, Functioneren in groepen, Bij jezelf blijven.

4e dimensiekaart Synergie

De 4e dimensie kaarten zijn niet persé gelinkt aan een specifieke frequentie, maar komt binnen de opzet van de website het beste tot z’n recht op deze plek.

De bekende woorden ‘samen bereik je meer dan alleen’ zijn hier van toepassing.
Elkaar versterken in ieders afzonderlijke kwaliteiten om hetzelfde doel te behalen met een nog mooiere uitkomst, dan dat je dat alleen zou kunnen.

Kernthema’s: Samen bereiken we meer, Duidelijk doel voor ogen hebben, Stappen zetten, Eenheid.

Remedie Het Collectief

Helpt om Zielsmaatjes te herkennen waardoor er een Collectief ontstaat. Helpt ook om liefdevol iemand te verwijzen naar een ander Collectief indien de energie van deze persoon niet resoneert met de rest van het Collectief zodra er een bepaald noodzakelijk doel bereikt dient te worden. Alle chakra’s zullen één worden in dit tijdperk. Deze frequentie zorgt voor behoud van de individualiteit. Het is prachtig deel te nemen aan een groepsproces, maar het is niet de bedoeling dat de persoonlijke ontwikkeling stagneert of continu resoneert aan het proces dat hoort bij het halen van het Collectieve doel.

Vind een therapeut

Bijpassende edelsteen Sugiliet

Sugiliet is een steen die spirituele liefde en wijsheid vertegenwoordigt. Het helpt je om consequent volgens je eigen waarheid te leven. Het stimuleert positieve gedachten en vergeving, het vermindert psychische spanningen, verzacht verdriet en woede en helpt bij angsten, paranoia, schizofrenie en autisme. Het stimuleert samenwerking in groepen. De steen kan gebruikt worden bij hoofdpijn, epilepsie en motorische stoornissen.

Koop bij Spiritual Garden

Auraspray Het Collectief

Geluk en ontspanning. Angststroom loslaten. Rust in het hoofd. Keuzes durven maken die goed zijn voor jou. Afscheid durven nemen van mensen en energie die niet meer dient of past. Laat kuddegedrag zien voor wat het waard is. Tevredenheid ervaren versus de buitenwereld. Schept (zelf)vertrouwen. Jij en de rest. Eenheid in verscheidenheid leren zien en waarderen. Maakt het makkelijker om contact te maken met de  buitenwereld en stimuleert om gelijkgestemden te herkennen of te ontmoeten. Samenwerken op alle niveaus.

Koop in onze webwinkel
het Collectief © Wilka Zelders

Hologram het Collectief

Koop bij Wilka Zelders

Meer Het Collectief?