Geboorte

Geboorte © Hanneke Hoppenbrouwer
Geboorte © Daniël Maissan

Geboorte

Geduld hebben om dingen in hun eigen tijd te laten ontstaan kan een uitdaging wezen.
Toekijken hoe je creaties een eigen koers bepalen. Er kan slechts zoveel gedaan worden.
Niet pushen.
Welkom bij DNA-frequentie Geboorte; een multidimensionale realiteit.

Het zal gebeuren. Ontspan.

Kernthema’s: Start, Geduld, Transformeren, Schakelen, Stromen, Creatie, Ontspannen, Drijfveren.

4e dimensiekaart Intentie

De 4e dimensie kaarten zijn niet persé gelinkt aan een specifieke frequentie, maar komt binnen de opzet van de website het beste tot z’n recht op deze plek.

Intentie is niet alleen een woord om gedachten mee te bekrachtigen. Intenties hebben een echte sleutelfunctie binnen onze creaties en manifestaties. Heldere intenties neerzetten, zorgt voor navenante creaties en manifestaties. Zijn onze intenties niet duidelijk, dan zijn onze manifestaties dat ook niet.

Kernthema’s: Voornemens, Gedachtenstromen, Zuivere besluitvorming, Ruis op de lijn.

Remedie Geboorte

Helpt om je nieuwe wezen (je nieuwe ik) dat zich heeft geopenbaard te accepteren. Steunt om in dit leven een nieuw leven te starten. Na deze geboorte helpt het je om aan de slag te gaan met de daadwerkelijke taak die zichtbaar is geworden en zal leiden naar je zielsbestemming. Geeft inzicht in de hogere drijfveren die binnen dit proces werkzaam zijn. Deze frequentie steunt tegelijkertijd om te schakelen naar een nieuw bewustzijn en helpt je om deze transformatie in licht en liefde te doorstaan.

Vind een therapeut

Bijpassende edelsteen Chrysocolla

Chrysocolla zorgt voor balans en innerlijk evenwicht en werkt activerend of kalmerend al naar gelang wat nodig is in een bepaalde situatie. Als men weinig energie heeft en zich futloos voelt, werkt het activerend, geeft het kracht en zet aan tot handelen. Als men nerveus of gespannen is, werkt de steen kalmerend en verlicht overprikkeling en stress. De steen werkt kramp opheffend en ontspannend, ondersteunt de grote organen en kan verlichting brengen bij menstruatie en overgangsklachten.

Koop bij Spiritual Garden

Auraspray Geboorte

Stimuleert creatieprocessen. Brengt eenheid en vrede. Alles op z’n tijd. Het laten ontstaan. Laat je niet zo haasten. Geeft geduld. Zorgt dat alles weer gaat stromen dat stagneert. Bij gebrek aan inspiratie. Geeft zin om te ondernemen en om dingen uit te proberen. Als er iets mislukt, dan mag dat gewoon. Niet zo streng voor jezelf zijn. Wanneer je een pleaser bent en alles goed vindt wat een ander doet, maar er voor jezelf andere regels gelden. Iets moet af voordat je rust kunt nemen. De boel de boel kunnen laten zonder schuldgevoel. Lief zijn. Vertrouwen in jezelf, een ander en in het proces. Niet pushen of afdwingen.  

Koop in onze webwinkel
Geboorte © Wilka Zelders

Hologram Geboorte

Koop bij Wilka Zelders

Meer Geboorte?