Zijn

Zijn © Hanneke Hoppenbrouwer
Zijn © Daniël Maissan

Zijn

Je overgeven aan al dat is, ongeacht de omstandigheden.
Ontspan in een wereld van energie. Laat het je omringen.
Je hoeft niets te controleren. Wees, en geniet van het ultieme niets.
Welkom bij De Nieuwe Aarde frequentie Zijn; een multidimensionale realiteit.

Klaar om het over te geven?

Kernthema’s: Echt, Controle, Wezenlijk, Bij jezelf blijven, Warmte, Nu, Laten, Verbonden.

4e dimensiekaart Hoger Bewustzijn

De 4e dimensie kaarten zijn niet persé gelinkt aan een specifieke frequentie, maar komt binnen de opzet van de website het beste tot z’n recht op deze plek.

Wanneer ons lager bewustzijn plaatsmaakt voor ons hoger bewustzijn dan voel je dat meteen.
Je ervaart dat de uitdagingen in het leven niet meer zo groot zijn, en als ze dat wel zijn, dan voel en weet je waarom dat zo is. Je beseft waarom het zo gaat, eenvoudigweg omdat er nog wat te leren viel uit die ervaring.

Kernthema’s: Evolueren, (Be)geleiding, Transformatie.

Remedie Zijn

Wees wie je bent en je zult zijn.

Vind een therapeut

Bijpassende edelsteen Oceaan Jaspis

Oceaan Jaspis bevordert de doorstroming van energie. De steen helpt positieve, helende energie op de goede plek komen en voert negatieve energie af. Het werkt ontspannend en kalmerend en geeft een gevoel van vrijheid. Het bevordert een positieve instelling en helpt negatieve gevoelens en gedachten, zoals bijvoorbeeld zorgen, angst en depressie, loslaten. Het is een goede steen om te gebruiken ter ondersteuning bij meditatie en healing. Fysiek werkt oceaan jaspis ontgiftend. Het heeft een positieve werking op het hormoonstelsel, de klieren, de organen, de spijsvertering, obstipatie en overmatig transpireren.

Koop bij Spiritual Garden

Auraspray Zijn

Met jezelf kunnen zijn. Aan niets meer denken. Reguleert heftige emoties. Nachtrust bevorderend. Fijn tijdens yoga of meditaties sessies. Jezelf wezen. Ongeacht de omstandigheden dingen laten voor wat ze zijn. Geen controle uitoefenen. Je kunnen overgeven aan een situatie. Het is goed zoals het is, maar dan ook echt. En zo is het. In het moment zijn. Nu. Ik BEN. Tevredenheid. Vertrouwen in jezelf.  

Koop in onze webwinkel
Zijn © Wilka Zelders

Meer Zijn?