Nieuwe Aarde Therapeut, Behandelaar of Coach worden?

Leuk! Je bent van harte welkom. 

Gedetailleerde informatie over de opleiding (zowel klassikaal als 1-op-1)  is beschikbaar via de pagina Downloads op deze site

DNA FREQUENTIES, WAT DOEN ZE PRECIES voor jou en voor je cliënten

We zijn zo uitgebreid mogelijk geweest in het omschrijven van het doel van DNA frequenties en waar je ze voor kunt inzetten. Dan voel je namelijk vanzelf of je onderdeel wil worden van het DNA frequenties collectief. Er staan meerdere groepen gepland.  
Starten kan in april, mei, juni of september, maar ook voor oktober en november staan er opleidingen op stapel. 
Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Jij als persoon, als wezen, bestaat uit energie. Maar waar veel mensen niet bij stil staan is dat emoties en uitingen ook trilling bevatten en een frequentie dragen. Die uitingen, in combinatie met de energie van ons wezen, resoneert de hele dag mee op de energie van de aarde. Dit samenspel doet niet alleen iets met jou en met de aarde, maar ook met je omgeving. Het vormt ons. Hoe wij zijn, hoe we in ons vel zitten, hoe het met de aarde en haar natuur gaat. Het is een wisselwerking. Een drie eenheid. Jij, wij, de Aarde. Wanneer je lekker in je vel zit dan merk je dat alles als het ware vanzelf gaat. Dingen komen moeiteloos naar je toe, verschijnen precies op tijd op je pad, zonder dat je daar keihard voor hoeft te werken of te knokken. Jouw energie loopt dan synchroon met de energie van de Aarde. Het reikt zelfs verder dan dat. Het resoneert en vibreert tot in het universum, de kosmos. Sterrenconstellaties, planeetstanden, allemaal van invloed op ons en het leven hier op Aarde. Kijk maar naar de natuur, de seizoenen, het klimaat. Omdat wij als wezens grotendeels uit water bestaan is het goed geleiden van energie essentieel wanneer je alle invloeden beschouwt.

Wanneer energie niet (meer) matcht met onze acties, reacties en beweegredenen, dan kun je uit balans raken. In kringetjes draaien. Blijven hangen in emoties die je naar beneden halen. Vaak geldt dat dan automatisch ook voor de mensen en wezens (huisdieren bijv.) met wie je in contact staat. Het kan een domino effect teweeg brengen. Hoe dat ontstaan is, is dan niet meer relevant. Wat wel belangrijk is, is hoe je omgaat met het effect en de uitwerking ervan. Dit proces echt kunnen zien en begrijpen helpt. DNA frequenties remedies ondersteunen hierbij. Ze brengen een wisselwerking teweeg opdat je niet meer zo snel ondersteboven raakt. In je kracht kan blijven staan. In harmonie kan blijven met je omgeving en met jezelf. 
Verder maken ze inzichtelijk en ze helpen om simpelweg weer te kunnen zijn. In ontspanning. Zodoende ondersteunen ze bij het transformeren van trillingen en emoties die ons laag in energie houden. Resultaat: je weer thuis voelen. Ongeacht de omstandigheden. Opnieuw bewust worden en leven.

In deze tijdspanne worden we opgeroepen om samen te werken, zowel met elkaar, als met de Aarde. De aarde is sinds 2012 bezig haar trillingsfrequentie te verhogen. Toen zou je zomaar al uit balans kunnen zijn geraakt. Dat gaat eerst geleidelijk waardoor je het niet zo in de gaten hebt, maar kan ontaarden in een sneeuwbaleffect. Heb je inderdaad het gevoel dat je al een tijdje niet lekker in je vel zit, maar je kan je vinger er niet opleggen? Dan kan het zijn dat jouw eigen energie en trillingsfrequentie niet meer in samenspel is. 
De frequenties laten jouw energie weer samenwerken met de energie van de Aarde, zodat je beter gaat voelen wat de bedoeling is. Ontdekken wat jouw talent en zielemissie is. Dat geeft hoop en brengt licht. Ze bieden daarom heling voor jou als persoon, als energetisch wezen. Opdat alle delen van jou weer gaan samenwerken en resoneren met elkaar. Want daar begint het tenslotte mee.

Met deze dertien energieën verhogen we onze persoonlijke frequenties zodat we lichter en fijner kunnen leven én zijn. Eenmaal los van ballast merk je dat de frequenties je laten zien waarom je hier gekomen bent. Ze nodigen je uit om je volle potentieel te leven. Jouw uniek-zijn tentoon te spreiden. Samen. Met elkaar. In harmonie met de Aarde. Ze begeleiden onze evolutie naar bewustwording.

Wanneer je besluit om je als Nieuwe Aarde therapeut, coach of behandelaar aan te sluiten bij ons collectief, krijg je krachtige voedingssuplementen in handen waarmee je jouw cliënten verder kan helpen. Je kunt ze ook nog op andere manieren in zetten. Dat bepaal je uiteindelijk helemaal zelf. De remedies en frequenties worden een verlengstuk van jouw eigen talent en werkwijze.

Deze website geeft weer wat er allemaal voor uitingen zijn tot nu toe. Hologrammen, foto’s, muziek, aura sprays, edelstenen en voedingssupplementen. Er zijn zelfs sieraden gemaakt die de energie ademen. En er komt nog meer aan. Voel je je geroepen om uiting te geven? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

De opleiding is toegespitst op de energie remedies. De andere uitingen gaan we gebruiken om de energie op verschillende manieren te ervaren zodat we beter voelen en begrijpen wat je er allemaal mee kan doen in de praktijk. Laten we samen het verschil maken. 

Van een 3D naar een 5D bewustzijnsniveau zonder transformatieklachten.

In balans; in je kracht.