Inzicht

Inzicht © Hanneke Hoppenbrouwer
Inzicht © Daniël Maissan

Inzicht

Kruispunten dienen zich aan in verschillende vormen. Sommige zijn gemakkelijk te overbruggen, andere lijken moeilijker. Inzicht toont aan dat keuzes geen vaststaande beslissingen zijn.
Het zijn slechts paden die verkend mogen worden, want al onze ontdekkingen leiden tot groei.
Welkom bij De Nieuwe Aarde frequentie Inzicht; een multidimensionale realiteit.

Blij op weg!

Kernthema’s: Keuzes maken, Onderbewust wordt bewust, In het moment, Kruispunt.

4e dimensiekaart Coherentie

De 4e dimensie kaarten zijn niet persé gelinkt aan een specifieke frequentie, maar komt binnen de opzet van de website het beste tot z’n recht op deze plek.

Coherent zijn betekent dat je het denken en handelen op één lijn hebt en dat zo kan houden.
Je waarden sturen je gedrag aan en je handelt in overeenstemming.
Zelfs wanneer er iets op je pad verschijnt waardoor plotseling handelen nodig is verval je niet in je oude manier van doen, maar blijf je trouw aan je waarden.

Kernthema’s: Trouw blijven aan jezelf, Balans, Waardebepaling.

Remedie Inzicht

Helpt het maken van de juiste keuze te vergemakkelijken indien men dualiteit ervaart in zichzelf tijdens het vrijkomen van de opgeslagen kennis uit het cel geheugen. Laat de situatie waarin men zich bevindt helder worden waardoor er duidelijkheid ontstaat in de te nemen beslissingen die noodzakelijk zijn voor groei. Wij hebben allen een keus te zijn wie we zijn en ons te bevinden waar we willen zijn. Kies dit punt met kracht en wijsheid om zodoende de tot nu toe verkregen inzichten eigen te maken en te kiezen voor datgene dat past bij de door jouw gekozen weg. Het geeft de benodigde inzichten om er achter te komen dat men ineens via een helikopter view kan neerkijken op de tot nu toe behaalde resultaten, waardoor men de bijbehorende stappen kan gaan zetten.

Vind een therapeut

Bijpassende edelsteen Amethist VeraCruz

De steen werkt beschermend, zuiverend, ontspannend en brengt harmonie en innerlijke rust. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt. Het geeft inzicht in gevoelszaken en kan helpen bepaalde ervaringen een plaats te geven, waardoor je bij de verwerking van emotionele pijn, trauma’s en verlies en rouw naar een volgend stadium geholpen wordt. Fysiek heeft deze amethist een positieve werking op de hersenen en het zenuwstelsel, kneuzingen, hoofdpijn (migraine) en slaapproblemen.

Koop bij Spiritual Garden

Auraspray Inzicht

Bij gebrek aan concentratie. De frequentie geeft een scherpe focus waardoor je (weer) helder en logisch kunt nadenken. Helend bij een opgejaagd gevoel en wanneer je erg zenuwachtig bent. Laat je rustig (door)ademen. Helpt om te stoppen wanneer je de neiging hebt om constant op zoek te zijn naar antwoorden en (spirituele) inzichten. Perfect bij examenstress. De energie laat je bewuste keuzes maken. Vooral wanneer je niet kan kiezen (keuzestress) en wacht op die ene ingeving. Flitsen van inzicht komen onverwacht en ze komen echt. In afwachting aanvaarden en stoppen met jagen.

Koop in onze webwinkel
Inzicht © Wilka Zelders

Hologram Inzicht

Koop bij Wilka Zelders

Meer Inzicht?