Vrouwelijke Energie

Vrouwelijke Energie © Hanneke Hoppenbrouwer
Vrouwelijke Energie © Daniël Maissan

Vrouwelijke Energie

Vrouwelijke energie staat voor zachtheid die van binnenuit komt.
Vanuit haar hart biedt zij creativiteit, intuïtie en vertrouwen. Ze symboliseert regeneratie en levendigheid en leert ons te zoeken naar synergie in alle verschijningsvormen.
Welkom bij De Nieuwe Aarde-frequentie Vrouwelijke Energie; een multidimensionale realiteit.

Ben je klaar om te ontvangen?

Kernthema’s: Creativiteit, Zachtheid, Synergie, Manifesteren, Kind (zijn), Intuïtie.

4e dimensiekaart Synchroniciteit

De 4e dimensie kaarten zijn niet persé gelinkt aan een specifieke frequentie, maar komt binnen de opzet van de website het beste tot z’n recht op deze plek.

Staan we in verbinding met ons hoger zelf dan weten we het zeker; toeval bestaat.
Synchroniciteit is onderdeel van ons dagelijkse bestaan. Staan we meer in verbinding met ons lager zelf, dan is het ‘makkelijker’ om te zeggen dat toeval geen bestaande factor is die je iets te vertellen heeft.

Kernthema’s: Signalen, Toeval, Alles komt bij elkaar en naar je toe.

Remedie Vrouwelijke Energie

Zorgt ervoor dat niet iedereen in hetzelfde segment werkzaam zal zijn, maar zijn of haar taken zal gaan uitvoeren op het niveau dat past bij het individu. Laat de kracht die van binnenuit werkzaam is naar voren komen waardoor het luisteren naar de innerlijke stem wordt vergemakkelijkt. Hierdoor wordt een creatieproces gestart dat ervoor zorgt dat je talenten worden geopenbaard die je vervolgens zullen helpen om datgene te doen dat in overeenstemming is met je Zielsbestemming. De zintuigen worden verscherpt en het volgen van je intuïtie zal een automatisme worden. Deze frequentie geeft tevens inzicht in gezin en familieverhoudingen. Hierdoor ontstaat er een zekere speelsheid die overeenkomt met het gevoel van kind zijn en maakt ruimte voor spontaniteit en creativiteit. Deze energie openbaart in alle opzichten hoe het is gesteld met de zorg voor jezelf.

Vind een therapeut

Bijpassende edelsteen Zonnesteen

Zonnesteen werkt opbeurend en stimuleert levensvreugde, optimisme, daadkracht, eigenwaarde, zelfvertrouwen, een goed humeur en een positieve instelling en kijk op het leven. Het is een doeltreffende steen tegen alle vormen van depressie. Daarnaast stimuleert de steen het zelf-genezend vermogen van het lichaam. Fysiek heeft Zonnesteen een positieve invloed op chronische keelpijn, maagzweren en reuma.

Koop bij Spiritual Garden

Vrouwelijke Energie door David Bailey

Auraspray Vrouwelijke Energie

Dingen laten ontstaan door het luisteren naar je intuïtie en daarnaar kunnen handelen. Je gesteund en gedragen voelen  Rust en actie. Actie en Reactie. Zacht zijn zonder zwak te wezen. Positief blijven. Ruggengraat versterkend. Kinderen laten gaan of uitvliegen. Zorgen voor in al haar aspecten. Ik mag dit doen. Geeft veerkracht. Nee kunnen zeggen. Verbinding maken met jezelf en van daaruit doen wat goed is voor jou. Synergie en schoonheid (h)erkennen. Balans en heling tussen het vrouwelijke en het mannelijke.

Koop in onze webwinkel
Vrouwelijke Energie © Wilka Zelders

Hologram Vrouwelijke Energie

Koop bij Wilka Zelders

Meer Vrouwelijke Energie?