Communicatie – Contact

Communicatie – Contact © Hanneke Hoppenbrouwer
Communicatie (Contact) © Daniël Maissan

Communicatie – Contact

Communiceren betekent wezenlijk contact maken en informatie uitwisselen.
Om te begrijpen hoe wij ons het beste kunnen uitdrukken, is het belangrijk om in nauwe verbinding te staan met onszelf, elkaar, maar ook met de Aarde, het Universum, de natuur en andere levensvormen en entiteiten. Welkom bij De Nieuwe Aarde-frequentie Communicatie; een multidimensionale werkelijkheid.

Zullen we de verbinding aangaan?

Kernthema’s: Hoger Zelf, Zintuigen verscherpen, Vertrouwen, Duidelijk, Sta op en spreek uit.

4e dimensiekaart Collectief Bewustzijn

De 4e dimensie kaarten zijn niet persé gelinkt aan een specifieke frequentie, maar komt binnen de opzet van de website het beste tot z’n recht op deze plek.

Het Collectief Bewustzijn huist in het vijfde dimensieveld, toegankelijk voor ons allemaal.
Kennis en antwoorden, verzameld door alle levens heen, liggen daar opgeslagen.
Niet alleen onze zielen en daarmee onze ervaringen die we als ziel hebben opgedaan huizen in dit veld, ook onze gedachten en emoties die we elke dag weer uitzenden in ons levende leven, worden in dit veld bewaard.

Kernthema’s: Karma, Oorzaak, Gevolg, Incarnatie, Communicatie, Contact maken.

Remedie Communicatie – Contact

Helpt om je lot te aanvaarden, ook al lijkt dat niet passend in de huidige situatie. Contact en communicatie met lichtwezens en helpers wordt mogelijk. Er komt een moment waarin je als vanzelf zult weten wat je moet doen in een ogenschijnlijk onmogelijke situatie. Dit zal je worden ingegeven door de lichtwezens en helpers die je bijstaan gedurende dit proces. Vertrouw op jezelf en datgene dat intuïtief goed voelt. Op deze manier zal alles duidelijk worden en kun je in vertrouwen datgene loslaten dat afgesloten kan worden. Dit zal leiden tot het uiteindelijke hogere doel en daarmee jouw zielsbestemming.

Vind een therapeut

Bijpassende edelsteen Celestien

Celestien is een krachtige steen die spirituele ontwikkeling, telepathie en helderziendheid bevordert. Helpt te vertrouwen op eigen intuïtie. Celestien bevordert creativiteit en is zeer geschikt voor mensen die in het openbaar moeten spreken (en andere vormen van communicatie).  Celestien wordt ook wel engelensteen genoemd omdat het contact met engelen en gidsen tijdens meditatie of dromen bevordert. Fysiek werkt de steen kalmerend, spierontspannend en pijnstillend en is behulpzaam bij kwalen aan ogen, oren, keel, stembanden, strottenhoofd en bij ‘restless leg’ syndroom.

Koop bij Spiritual Garden

Communicatie (Contact) door David Bailey

Auraspray Communicatie – Contact

Bevordert een ontspannen en open houding en brengt heldere communicatie. Aarding wordt gestabiliseerd vanuit de verbinding die gelegd kan worden tussen werelden, zowel zichtbaar als onzichtbaar. De sluiers worden dunner, zodat je beter kunt luisteren wat de bedoeling is.  Geeft toegang tot de velden waardoor we kunnen communiceren op verschillende niveaus. Stelt gerust bij zenuwen om te spreken. De energie maakt eerst contact met jezelf en dan pas met anderen. Authentiek spreken, aanraken, verbinden. Scherpt aan. Stoppen met labelen. Het is. Zonder woorden zijn.

Koop in onze webwinkel
Communicatie – Contact © Wilka Zelders

Hologram Communicatie – Contact

Koop bij Wilka Zelders

Meer Communicatie – Contact?