Bezinning

Bezinning © Hanneke Hoppenbrouwer
Bezinning © Daniël Maissan

Bezinning

Neem pauze en haal adem. Luister. Voel.
Laat je leiden door je zintuigen. Koester je gevoelens, je ervaringen. Handel ernaar met respect.
Op weg naar je innerlijke wereld,  waar bescherming en warmte wacht.
Welkom bij DNA frequentie Bezinning; een multidimensionale realiteit.

Klaar om naar binnen te gaan?

Kernthema’s: Kracht, Bescherming, Pauze, Naar binnen durven gaan, Onder ogen komen, Focus.

4e dimensiekaart Sluiers

De 4e dimensie kaarten zijn niet persé gelinkt aan een specifieke frequentie, maar komt binnen de opzet van de website het beste tot z’n recht op deze plek.

Onze waarnemingen zijn doorgaans gesluierd. Dat wil zeggen dat hetgeen waar we naar kijken uit verschillende lagen bestaat. Deze lagen hoeven geen materie te hebben, lagen kunnen ook puur uit energie bestaan. Als we dat beseffen, dan snappen we beter waarom het niet anders kan, als dat energie gelaagd is. Zo ook wij.

Kernthema’s: Expandeer je waarnemend vermogen, Gelaagdheid ervaren.

Remedie Bezinning

Helpt om opnieuw in je kracht te gaan staan, waardoor je de moed hervindt om door te gaan op het pad dat zich heeft geopenbaard. Hierdoor krijg je datgene terug waarvan je het gevoel had het onderweg verloren te hebben, tijdens de weg die je hebt bewandeld om op dit punt te komen. Activeert een energetisch schild dat beschermd tegen invloeden van buitenaf die je belemmeren om de door jouw gekozen weg te vervolgen. Laat hierdoor zien dat je er geen sprake is van verlies, maar van innerlijke verrijking en evolutie waardoor de geopenbaarde inzichten een vorm aan zullen nemen die alomvattend is. Moedigt aan om rust te nemen en niet te snel te willen. Het nieuwe zal er altijd zijn, maar waarom men daarvoor kiest zal eerst duidelijk mogen worden.

Vind een therapeut

Bijpassende edelsteen Witte Aragoniet

Aragoniet werkt aardend, stabiliserend en kalmerend. Het helpt je een pas op de plaats te doen en tot rust te komen bij over-stimulatie en stress. De steen herstelt het evenwicht bij een te snelle spirituele of lichamelijke ontwikkeling en gaat hiermee overbelasting tegen. De steen biedt kracht en ondersteuning en bevordert flexibiliteit, tolerantie, geduld, concentratie, discipline en acceptatie. Fysiek werkt Aragoniet verwarmend en kramp-opheffend en kan ondersteunend werken bij een burn-out.

Koop bij Spiritual Garden

Auraspray Bezinning

Tot jezelf komen en naar binnen durven keren. Je thuis voelen bij- en in jezelf. Opbeurend bij depressie. Helend bij burn-out of een ziekteperiode. Inspiratie van binnenuit krijgen. Je grens bewaken en grenzen aangeven. Spiegelen vanuit rust en niet vanuit bittere noodzaak. Stoppen met jezelf dingen kwalijk nemen. Voor degene die tegen zichzelf zegt ‘je had beter moeten weten’. Warmte en geborgenheid kunnen ervaren. Daar waar het donker is, schijnt het licht. Pauze nemen. Je kunnen overgeven aan de situatie wanneer deze vraagt om rust en ontspanning.

Koop in onze webwinkel
Bezinning © Wilka Zelders

Hologram Bezinning

Koop bij Wilka Zelders

Meer Bezinning?