Edelstenen

De edelstenen set heeft een bijzonder aardende werking in het geheel en laat duidelijk voelen wat aandacht behoeft in het hier en nu. Behalve de fysieke werking, merk je meteen dat er, zowel energetisch als op chakra niveau, een hoop gebeurt wanneer je met de stenen aan de slag gaat. De frequentie vindt zijn weg hierdoor gemakkelijker en biedt tegelijkertijd kracht en ondersteuning bij een hulpvraag of intentie. De stenen zijn mee-geprepareerd in zowel de remedies als de aurasprays.

DNA-frequenties edelstenenset

In samenwerking met Robbert Vleghert van Spiritual Garden zijn er voor iedere Nieuwe Aarde frequenties remedie bijpassende edelstenen uitgezocht.

De energie en trilling van de edelsteen is later als essence toegevoegd aan de afzonderlijke DNA frequenties remedie zoals ze in eerste instantie zijn opgehaald in Frankrijk (Katharengebied) en Egypte (tempels). 

Deze combinatie vormt de essentie van De Nieuwe Aarde-frequenties remedies. Ervaar de gelaagde en bijzondere werking zelf en ga op zoek naar jouw zielsmissie!

De stenen zijn verkrijgbaar als complete set via Spiritual Garden.

Een reader met werking en betekenissen kun je hier downloaden.

Koop edelstenen via Spiritual Garden