Wandelen door het Labyrint van Luttenberg

Vanaf april organiseer ik wandelingen door het labyrint van Luttenberg, Overijssel. Heb je zin om mee te lopen? Laat het me weten. Dan spreken we samen af. De Nieuwe Aarde-frequenties resoneren fantastisch met deze energie dus dat wordt een bijzondere ervaring!
Aanmelden kan via email info@dnafrequenties.com

Een labyrint, groot of klein, dat maakt niet uit, ik ben er dol op! Twee weken geleden liep ik hier met @millaniejansen op de Luttenberg. Zij heeft dit labyrinth praktisch in haar achtertuin liggen. Bijzondere energie was er voelbaar. Altijd weer een feestje om te ervaren hoe anders ieder labyrint voelt en wat een verschillende sensaties dat teweeg brengt.

Dit labyrint heeft dezelfde opzet en verhouding als het labyrint in de kathedraal van Chartres in Normandië, Frankrijk. Het Chartres-labyrint is een fascinerend doolhof dat al eeuwenlang mensen uit alle hoeken van de wereld intrigeert. Net als het Trojaborg-labyrint is het Chartres-labyrint een zogenaamd éénweg-labyrint, wat betekent dat er geen doodlopende paden zijn. Zodra je het midden hebt bereikt, heb je door alle gangen gelopen en word je geleid naar zowel de binnen- als buitenkant van het labyrint. Het Chartres-labyrint staat bekend om zijn indrukwekkende gotische architectuur en rijke geschiedenis. Het labyrint zelf dateert waarschijnlijk uit de vroege 13e eeuw en heeft sindsdien talloze bezoekers geïnspireerd met zijn intrigerende ontwerp. Wat dit labyrint uniek maakt, is de harmonie en rust die het uitstraalt. Anders dan bij traditionele doolhoven waar je vaak keuzes moet maken tussen verschillende paden, heeft het Chartres-labyrint één doorlopende route. Dit creëert een gevoel van flow en sereniteit tijdens het verkennen ervan.

De geometrie van het labyrint is eveneens opmerkelijk. Het patroon bestaat uit elf concentrische cirkels die samenkomen in een centraal punt. Deze symmetrische structuur symboliseert niet alleen de reis naar binnen, maar ook de reis naar ons innerlijke zelf. Het is een metafoor voor onze eigen zoektocht naar balans, vrede en bewustzijn. Het lopen van een labyrint kan een meditatieve en spirituele ervaring zijn. Veel mensen beschrijven het als een manier om tot rust te komen, gedachten los te laten en in contact te komen met hun diepere zelf. De traagheid van de route nodigt uit tot introspectie en bezinning. Het lopen van een éénweg-labyrint is dan ook een ervaring die iedereen zou moeten proberen. Of je nu op zoek bent naar rust, bezinning of spirituele groei.

Dus als je ooit de kans krijgt om een éénweg-labyrint te betreden, aarzel dan niet en laat jezelf onderdompelen in deze betoverende ervaring. Leuk om hier wandelingen met De Nieuwe Aarde-frequenties te organiseren dacht ik! Dus dat ga ik zeker doen komend voorjaar. Interesse? Laat het me weten via een berichtje of PB.

Trouwens: als er iemand weet welke leylijnen hier lopen dan hou ik me aanbevolen. Via het contactadres op de website van het Luttenberg labyrinth kom ik niet verder helaas.

#labyrint #luttenberg #energie #wandelen #wandelcoaching #ervaren #denieuweaardefrequenties #wandelenenervaren #leylijnen #helendeenergie #dnafrequenties #inbalansinjekracht #spiritualiteit #bewustzijn #bewustworden #transformatie #chartres #introspectie #heling

Hanneke Hoppenbrouwer

Hanneke Hoppenbrouwer is energetisch therapeut, coach, trainer en alchemist. Ze is oprichter van De Nieuwe Aarde-frequenties (2007). Hanneke voert praktijk aan huis, online en op locatie. Ze geeft regelmatig trainingen en workshops en ze is constant bezig met het ontwikkelen van bijzondere creaties zoals remedies en aurasprays i.c.m. sterrenconstellaties, planeetstanden en etherische oliën. Het spotten van (individueel) talent en kracht en dit overbrengen op een cliënt of een groep, vindt zij één van de mooiste dingen die er is. Haar motto komt voort vanuit haar holistische aanpak waarbij DNA-frequenties altijd een prominente rol innemen. In balans = In je kracht