Verhuisbericht!

Binnenkort verhuizen we van Olst naar Aardenburg. Daar zullen we deze geweldige, monumentale trapgevelwoning uit de 17e eeuw betrekken.

Samen met Eric @vanleeuweneric en onze beessies Gijs en Blue, @blue.gijssie.dogandcat vertrek ik naar het geschiedrijke, aan België grenzende Zeeuws-Vlaanderen. We wonen dan (weer) dichtbij het strand (jippie!), met aan de ene kant het prachtige Zwingebied en de andere kant een middeleeuws bosgebied.

En met het prachtige Sluis, Knokke, Gent en Brugge op steenworp afstand, kan ik mijn Bourgondische hart ophalen.

Van oudsher heet het pand De Zwarte Haan. De lichtgekleurde #deksteen in de muur vertelt dat. Praktijkatelier De Zwarte Haan @praktijkatelier.dezwartehaan wordt dan ook de naam van onze gezamenlijke expositie- en werkruimte. Hier kunnen we behalve werken en cliënten ontvangen, rustig en apart van onze creatieruimtes wonen, zonder dat ik de hele dag een stofzuiger in de aanslag hoef te houden.😉

Ook kan ik hier mijn hartenwens realiseren; een clean room. Een heilige, schone ruimte waar ik met een gerust gevoel olie blends, sprays en remedies kan blijven ontwikkelen.

Antal @blauwenacht.nl heeft dezwartehaan.com gereserveerd, zodat we t.z.t. een website kunnen bouwen. Het gezamenlijke ‘De Zwarte Haan portaal’ geeft zowel toegang tot Eric z’n atelier, als mijn praktijk, met daarin verwerkt De Nieuwe Aarde-frequenties. Verder zijn we van plan ons werk te laten samenvloeien in uitingen die De Zwarte Haan eer aan doen. Het huis biedt de mogelijkheid om te etaleren, waardoor we makkelijk open atelier dagen en workshops kunnen organiseren.

Aardenburg heeft als oudste stad van Zeeland een roerige geschiedenis. Begin jaartelling hebben de Romeinen er een Castellum gebouwd. Toen lag Rodenburg (zo heette Aardenburg toen) aan het water. De Gouden Eeuw startte hier, nog voordat de welvaart van die tijd Amsterdam bereikte. De stad floreerde en dreef handel met Brugge, wat zo’n km of 20 verderop ligt. Dit verklaart de talrijke panden aan de Weststraat uit die periode en het leuke museum wat hierover verteld.

Reis je mee? De @ verwijzingen betreffen Instagram accounts dus van harte welkom ons te volgen!

#dezwartehaan #dnafrequenties #ericvanleeuwenfineartandillustration #cultuurforumaardenburg

Hanneke Hoppenbrouwer

Hanneke Hoppenbrouwer is energetisch therapeut, coach, trainer en alchemist. Ze is oprichter van De Nieuwe Aarde-frequenties (2007). Hanneke voert praktijk aan huis, online en op locatie. Ze geeft regelmatig trainingen en workshops en ze is constant bezig met het ontwikkelen van bijzondere creaties zoals remedies en aurasprays i.c.m. sterrenconstellaties, planeetstanden en etherische oliën. Het spotten van (individueel) talent en kracht en dit overbrengen op een cliënt of een groep, vindt zij één van de mooiste dingen die er is. Haar motto komt voort vanuit haar holistische aanpak waarbij DNA-frequenties altijd een prominente rol innemen. In balans = In je kracht