DNA-frequenties Tarot & Orakeldeck

Jouw recensie is geld waard!

Begin juni is het nieuwe boek met Tarot & Orakeldeck verschenen. Het vervolg op het eerste boek met kaartendeck dat in 2012 verscheen. Dit boek telt ongeveer 233 pagina’s. Het kaartendeck is verrijkt met vierde dimensie kaarten en telt 39 kaarten totaal.

Heb jij jouw exemplaar al gekocht?
Via het bestelformulier koop je voor € 33 ex verzendkosten jouw eigen boek met kaartendeck.

Je krijgt €6 korting op de aanschaf van het boek wanneer je een workshop boekt.

Schrijf je een recensie op Trustpilot of stuur je jouw mening via email naar info@dnafrequenties.com dan krijg je €3 euro korting op een product naar keuze.

Dat kan een workshop zijn of een USB stick met de dertien muziekstukken die horen bij de afzonderlijke frequenties. Liever de muziekstukken compleet met meditaties en affirmaties? Ook dit is verkrijgbaar. Fijn als je wil mediteren in de natuur en je van geleide meditaties houdt.

Hier bestel je het en laat ons vooral weten dat je een recensie hebt geplaatst zodat we de korting kunnen doorberekenen.

Hanneke Hoppenbrouwer

Hanneke Hoppenbrouwer is energetisch therapeut, coach, trainer en alchemist. Ze is oprichter van De Nieuwe Aarde-frequenties (2007). Hanneke voert praktijk aan huis, online en op locatie. Ze geeft regelmatig trainingen en workshops en ze is constant bezig met het ontwikkelen van bijzondere creaties zoals remedies en aurasprays i.c.m. sterrenconstellaties, planeetstanden en etherische oliën. Het spotten van (individueel) talent en kracht en dit overbrengen op een cliënt of een groep, vindt zij één van de mooiste dingen die er is. Haar motto komt voort vanuit haar holistische aanpak waarbij DNA-frequenties altijd een prominente rol innemen. In balans = In je kracht