Workshops september Spiritual Garden

Snuffelworkshop 16 september: ‘Maar hoe heb je dat gedaan dan? En waarom daar’? Nieuwsgierig hoe DNA-frequenties zijn geworden wat ze nu zijn? Leuk! Want op deze vragen en meer krijg je antwoord tijdens de snuffelworkshop @spiritualgarden. Voor €66,- kun je me de hemd van het lijf vragen en lekker spelen met de uitingen van De Nieuwe Aarde frequenties. . Waarom moest ik in het Katharengebied en in Egypte zijn om de remedies te halen? . De aurasprays zijn gemaakt met etherische olie? . De edelstenen dan? Hoe zijn ze uitgezocht en waarom deze specifieke toevoegingen? . Hoe maak je een remedie? . Gechannelde informatie? Hoe werkt dat precies? Zaterdag 16 september 13.30 – 16.30 uur in Udenhout @spiritualgarden Van harte welkom! Zondag 17 september werken met het tarotdeck : VOLGEBOEKT. Binnenkort nieuwe data. Na afloop neem je een remedie mee naar huis. Heb je meteen niet meer zo’n last van de energie van de wereld en mensen om je heen. Nog 4 plekken beschikbaar.

Wil je leren hoe je het beste met het nieuwe tarot & orakeldeck kunt werken, dan is dit je kans. Dit is een kaartendeck waar je o.a. karma, oorzaak en gevolg mee kunt ontrafelen door het op te stellen. Jouw energie in volledige samenwerking met de Aarde en het Universum. Dat wordt een top ervaring! Doe je mee? Het deck kun je die dag met korting kopen voor €27,- ipv €33,- De workshop duurt van 10.00 – 16:00 uur en kost € 120,-. Volgeboekt, ook in Haarlem. Nieuwe data binnenkort beschikbaar.

Hanneke Hoppenbrouwer

Hanneke Hoppenbrouwer is energetisch therapeut, coach, trainer en alchemist. Ze is oprichter van De Nieuwe Aarde-frequenties (2007). Hanneke voert praktijk aan huis, online en op locatie. Ze geeft regelmatig trainingen en workshops en ze is constant bezig met het ontwikkelen van bijzondere creaties zoals remedies en aurasprays i.c.m. sterrenconstellaties, planeetstanden en etherische oliën. Het spotten van (individueel) talent en kracht en dit overbrengen op een cliënt of een groep, vindt zij één van de mooiste dingen die er is. Haar motto komt voort vanuit haar holistische aanpak waarbij DNA-frequenties altijd een prominente rol innemen. In balans = In je kracht