Reviews

Wat vinden klanten van de DNA-frequenties?

Lees de reviews hieronder, of bekijk ze op Trustpilot.

Fijne kennismaking met de orakeldeck De Nieuwe Aarde-frequenties

Gezellige middag bij Anneke met een fijne energie en het ontdekken van haar mooie nieuwe orakeldeck. De Nieuwe Aarde-frequenties orakeldeck is een mooie tool om jouw transformatieproces of de transformatieproces van jouw cliënten te ondersteunen. Dankzij de workshop leer je sneller de energie van de kaarten waar te nemen. Wat een gaaf orakel deck met bijzondere en krachtige illustraties!

Géraldine Auguste 21 oktober 2023

Een hele fijne workshop

Deze workshop in een hele ontspannen sfeer zorgde voor duidelijkheid hoe te werken met de kaartendeck. De opstelling gaf meer duidelijkheid over de hulpvraag en daarbij behorende uitleg dmv de kaarten Ik heb de workshop als heel fijn ervaren

Ellen 20 september 2023

Via een omweg “toevallig” vanuit…

Via een omweg “toevallig” vanuit Rotterdam bij Spiritual Garden terecht gekomen. Toen ik bij de hoek aankwam waar je boek en kaarten lagen werd ik direct geraakt en kreeg ik tranen. Ik werd zo emotioneel dat mijn dochter moest lachen, doe normaal joh zei ze. Maar ik kon t niet stoppen. Toen las ik waar t over ging en heb ik t boek gelijk meegenomen. Ik ben er nu aan begonnen en ik denk echt dat dit boek me moest vinden dus ik ben erg benieuwd wat eruit gaat komen voor me

Mevr. Stigter 21 augustus 2023

Een warm welkom

Het was een warm welkom op een warme dag met nieuwe informatie en een geweldig nieuwe kaartenset, met een mooie toevoeging waar ik zelf nooit aan gedacht had maar wat wel een fantastische aanvulling is. Zeker een aanrader voor iedereen!

Miranda Clemens 23 juni 2023

Zo dankbaar dat ik Hanneke heb ontmoet

Zo dankbaar dat ik Hanneke heb ontmoet. De sessies bij haar zijn zo bijzonder en gaan zoveel verder dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik heb in ieder geval geleerd dat ik heel goed kan voelen. Ze laat jou namelijk voelen welke celzouten bij je passen. En soms past iets niet en dan voel je (ik) dat ook. De remedies en de frequentiekaarten hielpen me een prachtige reis te maken door andere dimensies. In een half uurtje....

Fantastische remedies

Fantastische remedies, voor optimale holistische begeleiding in persoonlijke ontwikkeling en groei. 💖

Hanneke heeft mij vertrouwen en inzicht gegeven

Tijdens de opleiding heeft Hanneke mij vooral vertrouwen en inzicht gegeven. Daar ben ik haar dankbaar voor. Het werken met de frequenties is voor mij een bevestiging dat alles en iedereen met elkaar verbonden is. De frequenties in combinatie met paardencoaching is extra bijzonder en doeltreffend. Hanneke heeft mij de vrijheid gegeven om deze combinatie te ontdekken en toe te passen. Zij heeft mij hierin begeleid en gestimuleerd. Dank je wel lieve Hanneke!

Patricia Vreugdenhil 20 december 2022

Heel informatief en boeiende materie

Heel informatief en boeiende materie, helder gepresenteerd.

A. v. Wijnbergen 23 november 2022

mooie eerste kennismaking

de eerste kennismaking was zowel inspirerend als verhelderend. goed opgebouwd op basis van gedegen onderzoek. een mooie stap richting beter:)

Miren 17 november 2022

Hanneke is een ontzettend lief en warm…

Hanneke is een ontzettend lief en warm mens. Ik voelde me meteen helemaal op mijn gemak. Ze legde alles goed en duidelijk uit, zonder teveel poespas. Ze gaf ieder individu de ruimte om zelf op ontdekking te gaan. Ik ervaar de remedies als heel krachtig, je voelt het resoneren in het diepste van je Zijn. Ik ben fan!

Joy van oorschot 14 november 2022

Dank je wel

Het gebruik van de DNA frequenties geeft een extra dimensie aan mijn Yoga lessen. Door het gebruik van de mooie kaarten en de uitleg in het boek, neem ik mijn deelnemers mee op een innerlijke reis. Schitterend te combineren met deugden. Hanneke is altijd bereid om mee te denken en bestellingen komen snel jouw kant op. Verder verschillende mogelijkheden om via een training meer achtergrond informatie te verkrijgen.

Beingness

Start gebruik spray. Heerlijke geur en meteen gevoel van zijn en loslaten. Voel opgebouwde negativiteit verdwijnen en ruimte voor rust en boodschappen ontstaan. Ben vrolijker en geniet van het nu. Laat je adviseren door Hanneke en jezelf, een cadeautje !

Femke Rameijer 21 oktober 2022

In een veilige omgeving leren

Hanneke voelt heel goed aan waar mijn pijnpunt zat, beter dan ikzelf. Ik kwam met een hulpvraag omtrent communicatie. Hanneke bekijkt het breder, waardoor ik meer inzicht heb gekregen in hoe ik in elkaar zit. Confronterend, maar o zo leerzaam. Bij Hanneke voel ik dat ik in een veilige omgeving mag leren. DNA-frequenties helpen daarbij.

Jo F. 6 oktober 2022

De opleiding tot behandelaar van De…

De opleiding tot behandelaar van De Nieuwe Aardefrequenties is geweldig mooi om te mogen doen. Zo leerzaam en vol mooie en goede energie. Hanneke is een trainster met oog voor een ieder en alles. Ze faciliteert op inhoud, zorgt voor goede afwisseling in een inspirerende omgeving, aan werkelijk alles is gedacht. En als geen ander zorgt ze natuurlijk ook steeds voor de juiste energie in de groep. Wat een cadeau om dit te ervaren en er veel andere mensen mee te mogen gaan ondersteunen. Een verrijking van de (nieuwe) Wereld! Dank je wel Hanneke voor al je wijsheid en kunde. Je bent een kanjer in je werk en vooral een mooi mens met een gouden hart!

Korina Izeboud 15 september 2022

Mijn ervaringen met de DNA frequenties.

Lieve Hanneke, Twee weken geleden was jij hier in 5h met die bijzonder mooie frequenties. Jij wilde voor mij een flesje maken waarbij ik mij goed voelde. Het werd Moeder Aarde, Authenticiteit en Collectief. Ik mocht de druppels ook aan mijn man aanbieden. Zo gezegd zo gedaan. Hij is dat ook meteen gaan doen en bij hem zie ik mooie veranderingen, alleen wil hij het zeker weten of dat van de druppels komt! Bij mijzelf voelde ik mij na de eerste druppels zekerder en meer in mijn kracht komen. Er moest veel losgelaten worden dat werd dus flink boeren en winden gewoon maar laten gaan. Later die week bij de volgende druppels werden mijn woorden krachtiger. Hierdoor kon ik met mijn man samen heel goed praten over de situatie rondom onze zoon. Het werd zelfs zo sterk dat ik kon ‘tappen’ uit mijn grote hart en daar nu mijzelf ook een mooie plek gegeven heb!! Ik kon daardoor zien dat het niet de bedoeling is af te snijden, maar hem als kind zien, die fouten mag maken. Dat betekent niet meer in de emoties springen, maar vanuit mijn hart kijken en antwoorden. Een heel mooi inzicht🙏 Ik kon mijn man overtuigen dat het niet de bedoeling is wat op te schrijven, maar met onze harten te werken Hierop gaf hij terug dat hij zijn rancune zag oplossen, hoe mooi 🤩 Het zijn voor ons heel bijzondere frequenties. Met o.a. deze resultaten zijn wij zeer blij !! Lieve Hanneke, lieve groetjes van een dankbare Sandra💋❤️

Sandra 22 juli 2022

Volgen snuffel workshop aanrader!!!

Verhelderende workshop in een overigens schitterende omgeving waarin je op eigen wijze kunt kennismaken met de DNA frequenties en zelf kunt ervaren waar de frequenties voor staan en wat ze voor jou kunnen betekenen. Hanneke faciliteert, geeft uitleg en biedt ondersteuning. Daarnaast voelt ze de dingen feilloos aan. Hierdoor was dit hele proces voor mezelf en ik geloof ook voor de groep een geweldige ervaring. Ik vind het mooi en knap hoe Hanneke de dingen verbindt en tastbaar en inzichtelijk maakt. Ik ben dankbaar, liep met een passende spray en druppels de deur uit. Het was super waardevol en ook leuk, ik had dit niet willen missen.

Simone Spijker 13 juli 2022

Snuffelworkshop 👍🏼

Afgelopen zaterdag heb ik meegedaan aan de snuffelworkshop. In een ongedwongen en prettige sfeer heb ik kunnen “snuffelen” aan de verschillende onderdelen vd dna frequenties. Met tussendoor een aantal meditatiemomenten. Heel fijn om even weer tot jezelf te komen terwijl je de wind voelt, de vogels hoort fluiten en het gras voelt kriebelen. De plek waar de workshop werd gegeven, is ontzettend mooi en rustgevend. En Hanneke is ook top! ❤️

Lieke 11 juli 2022

Bedankt!

Heel fijn dat Hanneke, een heel mooi mens, deze 'gave' en wijsheden met ons heeft gedeeld. Ontzettend leuke leerzame en bijzondere dag gehad, mooi om te ervaren dat het vooral draait om 'energie'. Heel benieuwd wat de persoonlijke remedie mij de komende tijd gaat brengen. Het kan alleen maar iets positiefs zijn! Liefs Erica

ERICA VAN RIJN 11 juli 2022

Aanrader

Afgelopen weekend heb ik samen met een aantal vriendinnen de snuffelworkshop gedaan van de DNA frequenties. Ik heb het als heel waardevol ervaren. Ik was al wel bekend met de kaarten en het boek. Maar om het nu een keer voor jezelf in de praktijk te brengen dat was heel fijn om te doen. Je eigen intuïtie volgen gedurende de dag. Zo werden er weer dingen aangeraakt waarvan ik dacht dat dat al helemaal verwerkt was. We zijn naar huis gegaan met een flesje eigen samengestelde remedies om het proces te ondersteunen. Hanneke is een fijne vrouw,die je ondersteunt waar nodig,maar en ook vooral je eigen gevoel laat volgen zodat je dicht bij jezelf kunt blijven. Kortom een aanrader!

suzy que 11 juli 2022

Mooie ervaring!

Wat een mooie ervaring was dat om van Hanneke te leren en voelen wat DNA-frequenties voor je kunnen betekenen. Op een hele fijne plek met de juiste energie kom je even helemaal bij jezelf en je gevoel. Mooie natuur en heerlijke lunch, heel fijn! Liefs Diana

Diana Smits 11 juli 2022

De Nieuwe Aarde frequenties zijn heel bijzonder

Ik vind De Nieuwe Aarde frequenties heel bijzonder. Wat ze doen? Ze helpen me in mijn ontwikkeling. Vooral de aurasprays bevallen me heel goed: deze ruiken heerlijk, voelen fris aan en ze doen ook nog iets!

Lusanne 22 juni 2022

Top ervaring!

Ik heb meegedaan met de kennismaking workshop van De Nieuwe Aarde frequenties en heb een heel positief ervaring in mijn leven gebracht. Het heeft me geholpen om mijn lichaam en geest weer wat rust en balans te brengen. Ik gebruik de aura spray’s elke dag in de ochtend om me op te laden en in de avond om alles los te laten. Ik voel me heel prettig bij en ben dankbaar dat Hanneke haar gave met ons wilt delen! Ik raad iedereen aan!

Raissa 20 juni 2022

Alle tijd om te ervaren.

Samen met Hanneke gevoeld en ervaren welke spray het meest resoneert bij mij op dit moment. Uiteindelijk 2 sprays uitgezocht die precies passen in het nu. Hanneke neemt echt alle tijd. Erg prettig. De sprays zijn fantastisch. Erg blij mee!

Inge Van Duin 4 juni 2022

De Nieuwe Aarde-frequenties ♥️

Een aantal maanden geleden begonnen de Nieuwe Aarde-frequenties: ‘Loslaten’, ‘Overgave’ en ‘Zijn’ te gebruiken. Als ik nu terug kijk op de afgelopen maanden dan zijn die drie onderwerpen, precies dát wat ik heb ervaren in mijn leven. Dat komt natuurlijk niet alleen door de druppels, voor mijn gevoel kwamen deze Nieuwe-Aarde-frequenties precies op mijn pad toen het voor mij de tijd was om me over te geven, los te laten, en te zijn. Voor mij voelden en voelen ze als ondersteuning voor het proces waar mijn ziel sowieso doorheen wou en moest gaan om te helen. Het is voor mij een verademing om op een planeet waar zoveel lage frequenties in overvloed zijn; ook eindelijk te ervaren dat er wezens zijn die bewust zijn van de hogere frequenties die bestaan en die ook nog eens op een zuivere, respectvolle en betaalbare wijze aanbieden als ondersteuning voor de processen waar wij als wezens doorheen gaan. En aangezien de energies op dit moment zacht uit gedrukt ‘pittig’ zijn om te handelen, ben ik hier ontzettend dankbaar voor en heel blij mee en raad ik iedereen die ook een beetje hulp kan gebruiken aan om de frequenties eens uit te proberen. Mocht je van de meer fysiek tastbare ondersteuning houden, het kaartenset is ook een hele fijne manier om erachter te komen wat belangrijk is voor de volgende fase in je leven.. het enige wat je dan nog hoeft te doen is: believe in yourself and just enjoy the ride! ♥️ X liefs Joy

Joy 4 juni 2022