Prikkelvrij de decembermaand in

Wil jij positief de decembermaand in? Vrij van prikkels worden en blijven? Er staan twee nieuwe workshops in de planning voor december @spiritualgarden.nl

Snuffelworkshop op 9 december (nog 2 plaatsen). Leren werken met het nieuwe Tarot & Orakeldeck + Karma en Traumaopstellingen op 10 december (nog 2 plaatsen), dus wees er snel bij! Meer informatie vind je via de homepage vanwww.dnafrequenties.com (kijk bij events) of geef je direct op via info@dnafrequenties.com

Dit is wat anderen ervan vonden:

M. uit Haarlem: Terugkijkend was het een fijne dag en heeft het wel doorgewerkt. Voor mij is het alsof er een kleine soort opening – ruimte van binnenuit? – is gemaakt, ik weet eigenlijk niet zo goed ik dat zal omschrijven. Van de remedie ben ik onder de indruk. Ik had er vooraf niet zo heel veel gevoel bij, maar het trekt dagelijks mijn aandacht en voelt heel aangenaam. Het helpt me om de aandacht terug te brengen naar mezelf en te blijven bij mezelf. En hopelijk steeds dichter te komen bij wat ik hier te doen heb. Vanuit mijn yoga aanbod gebruik ik jouw sprays in de voorbereiding, om de ruimte te voorzien van een fijne energie. Heel soms tijdens houdingen, maar daarmee is het nog even experimenteren. Dankbaar voor de ontmoeting met jou en voor alles wat je hebt gedeeld – op hele prettige en ook nuchtere wijze met wat humor – tijdens de workshop dag. Ik blijf heel graag geïnformeerd over je aanbod en hoop weer eens te mogen deelnemen. Nogmaals veel dank!

W. uit Haarlem: Ik vond de workshop hartstikke leuk. Sowieso heel fijn je weer gezien te hebben en geniet altijd enorm van jouw manier van werken. Ik voel me heel erg goed met de druppels. In balans. Geaard. Er gebeurd veel om me heen maar het heeft geen (negatief) effect op me. Heel erg fijn! Dank je wel daarvoor. R. uit Helvoirt: Ik vond het een hele fijne middag en ben weer tot meer inzicht gekomen en er is bevestigd dat ik op de goede weg zit en dat ik nog meer moet gaan loslaten. De vlinders vliegen weer om mijn oren.

Hanneke Hoppenbrouwer

Hanneke Hoppenbrouwer is energetisch therapeut, coach, trainer en alchemist. Ze is oprichter van De Nieuwe Aarde-frequenties (2008). Hanneke voert praktijk aan huis en in Udenhout bij Spiritual Garden. Ze geeft regelmatig trainingen en workshops en ze is constant bezig met het ontwikkelen van bijzondere creaties zoals remedies en aurasprays i.c.m. sterrenconstellaties, planeetstanden, edelstenen en etherische olien. Het spotten van (individueel) talent en kracht en dit overbrengen op een cliënt of een groep, vindt zij één van de mooiste dingen die er is. Holistisch en compleet betekent in balans; in je kracht.