Planeten Parade

Gratis affirmatie of mantra voor iedereen die zich op dit moment onwennig, lamlendig, verhard of bozig voelt en niet snapt waar alle ophef vandaan komt, omdat het ogenschijnlijk geen directe relatie heeft met het hier en nu en daar geïrriteerd van raakt. Ook voor degene die transformatie-moe is, geen zin meer heeft in ‘gedoe’ en het allemaal wel genoeg vindt zo want ‘je bent er klaar mee’.

Waarom kan dat gevoel zo sterk wezen op dit moment? De parade van de planeten op 3 juni zorgt voor een wake-up call die jou nog bewuster laat voelen en ervaren waar je mag verzachten. Om van daaruit veranderingen aan te brengen en diepgewortelde patronen te doorbreken. Transformeren vanuit hardheid is negen van de tien keer geen succes en de energie ervan ‘boemerangt’ gewoon weer terug om je nog harder in de staart te bijten. Herkenbaar? Steuntje nodig om hier iets mee en aan te doen?

De Nieuwe Aarde-frequenties ondersteunt dit soort processen. Mannelijke Energie, Geboorte en Vrouwelijke Energie zijn voorbeelden van DNA-frequenties die jou met licht en liefde door zones als dit heen helpen. Speciaal geënt op de overgang van het vorige naar het nieuwe tijdperk. Neptunus beweegt deze maand juni van Vissen naar Ram na 20 jaar, waardoor planeetstanden er een chaotisch tikkie bovenop doen (Vissen doet dat en roert zijn laatste staart in het gevoelige, chaotische Neptunes).

De tijd waarin we leven en de shifts die we meemaken, kunnen zorgen voor opluchting en verlichting, maar afhankelijk van jouw eigen vibratie en mate van bewustzijn, ook voor ongemak. DNA-frequenties helpen je hier doorheen en verzachten deze transformatieklachten. De tijd waarin we nu leven met al deze uitdagingen is. o.a. de reden dat ik ze ooit heb mogen ophalen in 2007, dus doe er je voordeel mee.

Zoek Vrouwelijke energie, Geboorte en Mannelijke energie eens op en kijk naar de bijbehorende afbeeldingen. Wat gebeurt er met je? Welke frequentie resoneert? Welke frequentie botst of geeft weerstand? Ergens in het midden ligt jouw balans besloten.

Laat me weten waar jouw behoefte naar uitgaat via een email info@dnafrequenties.com en ik stuur de mantra/affirmatie naar je toe. Dit helpt om je trillingsfrequentie (jouw persoonlijke vibratie) te verhogen en ongemak te verzachten. Zit jij lekker in je lijf dan vaart ook je omgeving daar wel bij. Zo transformeer je een prettiger van een #3Dimensionaal naar een #5Dimensionaal niveau.

Hanneke Hoppenbrouwer

Hanneke Hoppenbrouwer is energetisch therapeut, coach, trainer en alchemist. Ze is oprichter van De Nieuwe Aarde-frequenties (2007). Hanneke voert praktijk aan huis, online en op locatie. Ze geeft regelmatig trainingen en workshops en ze is constant bezig met het ontwikkelen van bijzondere creaties zoals remedies en aurasprays i.c.m. sterrenconstellaties, planeetstanden en etherische oliën. Het spotten van (individueel) talent en kracht en dit overbrengen op een cliënt of een groep, vindt zij één van de mooiste dingen die er is. Haar motto komt voort vanuit haar holistische aanpak waarbij DNA-frequenties altijd een prominente rol innemen. In balans = In je kracht