Olieblend nieuws

Olieblends no. 3+4 zijn klaar om getest te worden!

Authenticiteit, ofwel Authenticity, is zojuist gebotteld, als ook Het Collectief, ofwel The Collective.
Met ingrediënten als Tijm, Salie, Eucalyptus en Lavendel (Authenticiteit) met daaraan toegevoegd edelsteenessence Aqua Aura, is het een waar feestje om deze blend te verwrijven in de handpalmen. Absorbeer, ruik en neem op. Je gaat automatisch rechterop staan en je hebt weer zin en moed om je pad te vervolgen en te ondernemen vanuit je hart. Je wordt beschermd!

Het Collectief is gemaakt met Bergamot, Kaneel, Sandelhout en Citroengras. Prettig om in te zetten bij een overweldigd gevoel. Als mensen en ‘de wereld’ gevoelsmatig op je af komen en ‘je veld’ opslokken, dan geeft deze weer ruime om te ademen en bij jezelf te blijven. Ook fijn voor het bevorderen van samenwerking op alle niveaus, vooral door de toevoeging van edelsteen Sugiliet als essence. Het duurde dit keer nog weer wat langer (3 weken) voordat ik tevreden was met het resultaat. Jezelf kunnen en durven blijven in alle omstandigheden, ook in groepen, en daar afscheid van nemen als iets niet meer passend is gaat tenslotte ook niet over 1 nacht ijs. Kwaliteiten die deze twee Nieuwe Aarde-frequenties in zich dragen. Binnenkort ga ik verder met Overgave en Het Alomvattende.

Geboorte en Loslaten zijn al klaar en de eerste flesjes staan in voorbestelling. Wil jij dat ook? Stuur me dan een email info@dnafrequenties.com

Hanneke Hoppenbrouwer

Hanneke Hoppenbrouwer is energetisch therapeut, coach, trainer en alchemist. Ze is oprichter van De Nieuwe Aarde-frequenties (2008). Hanneke voert praktijk aan huis en in Udenhout bij Spiritual Garden. Ze geeft regelmatig trainingen en workshops en ze is constant bezig met het ontwikkelen van bijzondere creaties zoals remedies en aurasprays i.c.m. sterrenconstellaties, planeetstanden, edelstenen en etherische olien. Het spotten van (individueel) talent en kracht en dit overbrengen op een cliënt of een groep, vindt zij één van de mooiste dingen die er is. Holistisch en compleet betekent in balans; in je kracht.