Limited Edtion auraspray

De zoneclips van 8 april i.c.m. de conjunctie van Jupiter en Uranus van 20 april jl., inspireerde tot het creëren van een bijpassende auraspray waarin beide energieën vertegenwoordigt zijn.

Waar de eclips ervoor heeft gezorgd dat we mochten loslaten zodat we ruimte konden maken voor het nieuwe dat komen gaat, deed de Jupiter/Uranus conjunctie een duit in het spreekwoordelijke zakje door ons te laten voelen dat het tijd is om jezelf opnieuw uit te vinden. Daarom wilde ik iets prepareren om deze zoneclips en planeetstanden te bekrachtigen, zowel in ons lijf als in ons hart.

Voor iedereen die het gevoel heeft af en toe achter de feiten aan te lopen is deze spray ook prettig. Er wordt zoveel op ons afgevuurd dat je nauwelijks bekomen kunt van de ene shift, en de andere staat alweer klaar. Dat zorgt soms voor een bepaalde, gehaaste gevoelens die beter gekanaliseerd mogen worden. Deze spray helpt om je eigen ritme (terug) te vinden in de wondere wereld van transformatie. Opdat het je mag inspireren je eigen pad te volgen en te vinden. Leren luisteren naar de stem van je ziel wordt vergemakkelijkt met deze energie-combinatie. Functionerend vanuit rust merk je dat stilte een fijne raadgever is.

Verkrijgbaar via onze nieuwe webwinkel, inclusief lotuslampje en ritueel.
Verzendkosten voor dit product zijn gratis.

https://dnafrequenties.com/winkel

Hanneke Hoppenbrouwer

Hanneke Hoppenbrouwer is energetisch therapeut, coach, trainer en alchemist. Ze is oprichter van De Nieuwe Aarde-frequenties (2008). Hanneke voert praktijk aan huis en in Udenhout bij Spiritual Garden. Ze geeft regelmatig trainingen en workshops en ze is constant bezig met het ontwikkelen van bijzondere creaties zoals remedies en aurasprays i.c.m. sterrenconstellaties, planeetstanden, edelstenen en etherische olien. Het spotten van (individueel) talent en kracht en dit overbrengen op een cliënt of een groep, vindt zij één van de mooiste dingen die er is. Holistisch en compleet betekent in balans; in je kracht.