Dertien behandelaars in het DNA-frequenties Collectief

Ben jij de volgende die ons Nieuwe Aarde frequenties Collectief komt versterken?

Alleen in deze maand (januari 2024) nog met korting!

Eén van mijn goede voornemens voor 2023 was dat ik zoveel therapeuten, behandelaars en coaches had opgeleid dat het Nieuwe Aarde collectief op 13 zou uitkomen. Met trots kan ik zeggen dat dit is gelukt! Zelfs in België kun je terecht voor een consult met De Nieuwe Aarde-frequenties remedies. Joy van @een.nieuwe.aarde is onze therapeut in België en ze schreef er een prachtige blog over die ik hieronder, gedeeltelijk, met je deel. www.eennieuweaarde.be is haar website.

Frequenties zijn energetische trillingen en vibraties. Ze verwijzen naar het aantal herhalingen van een gebeurtenis of een trilling per eenheid van tijd. Hoe hoger het aantal cycli per seconde, hoe hoger de frequentie. Ook wij, de aarde, dieren, kristallen, geuren, kunst,… hebben een unieke trillingsfrequentie. Deze trillingen hebben een invloed op ons bewustzijn en welzijn. Wanneer we frequenties op spiritueel vlak gaan bekijken, gaat er een nieuwe wereld open. Het begrijpen van en werken met frequenties helpt je bewuster te leven, manifesteren. Deze kennis leert je de dynamiek tussen jezelf, de ander, het Universum en Moeder Aarde beter begrijpen waardoor er een shift in je kern zal plaatsvinden.

Wanneer je alleen maar bezig bent met je eigen belangen, de ander geen geluk gunt, angstig bent voor het leven, geen verbinding voelt, bevind je je in een lagere trillingsfrequentie. Als gevolg van deze lage trillingen, trek je gebeurtenissen, condities en mensen aan die lage, trage of zelfs verstoorde vibraties uitzenden. Wanneer je handelt vanuit liefde, mededogen, vertrouwen en plezier, tril je op een snellere en hogere frequentie. Je trekt hierdoor positieve emoties, mensen en ervaringen aan. Als je je hier bewust van wordt en gaat ontdekken hoe je vanuit een lage trillingsfrequentie naar een hogere trillingsfrequentie shift, ben je in staat om je hele leven te veranderen. Zelfs onze hersengolven doen een duit in het zakje. Hoe trager de hersengolven, hoe meer bewustzijn en hoe meer verbinding met hoge frequenties. De snelste hersengolven, corresponderen met lagere frequenties.

Bèta-golven zijn de snelste hersengolven en komen voor wanneer iemand mentaal alert en actief is. Hoe intenser de activiteit of spanning (bv angst, woede, honger) , hoe sneller de hersengolven en hoe lager de frequentie. Wanneer je stress ervaart, heel boos of angstig bent, zend je dus lage frequenties uit.

Alfa-golven zijn trager dan bèta-golven en verschijnen wanneer iemand ontspannen, maar niet actief aan het nadenken is. Ze worden vaak waargenomen bij gesloten ogen en tijdens lichte meditatie, creatieve en artistieke processen, dagdromen, reflecteren,… Je kan het gevoel hebben in de ‘flow’ te zijn. Wanneer je dit ervaart, shift je frequentie. Je zendt hogere trillingsfrequenties uit.

Theta-golven zijn veel langzamer en worden geassocieerd met diepe meditatie, verbeelding en dromen tijdens de REM-slaap. Ze kunnen ook voorkomen wanneer iemand in een lichte slaap verkeert of zich in een staat van diepe creatieve flow bevindt. Je verliest het besef van tijd en er komen spontane beelden en ideeën in je op. Je trillingsfrequentie gaat hierdoor nog verder omhoog.

Delta-golven zijn langzame golven en komen meestal voor tijdens diepe slaapfasen. Ze worden geassocieerd met herstelprocessen van het lichaam, de hersenen en een staat van diepe trance.

Bied jouw cliënten dat beetje extra met DNA-frequenties. Dit jaar mogen er minstens dertien fijne behandelaars bijkomen. Van harte welkom om vrijblijvend hierover uit te wisselen door dit formulier in te vullen.

Alleen in de maand januari bied ik de opleiding inclusief remedieset aan voor €498 ex BTW.
Je wordt opgeleid in Q1, 1-op1 op nader te bepalen data. Dit beslissen we in overleg.

Transformeren is echt een feestje met deze energieën. Veel lichtwerkers hebben geleerd te moeten werken voor waar ze nu zijn, met alle transformatieklachten vandien. Dat hoeft niet meer. Je mag licht brengen zonder struggles. En de generaties na ons al helemaal.

Met deze frequenties is het mogelijk om de energetische slingers zelf op te hangen. Blijvend. Ook voor je cliënten. Wel zo gezellig wanneer je zelf kan bepalen WAAR ze dan precies komen te hangen.
Ik wens je een mooi en licht 2024 toe.

#detijdisnu#spiritualiteit

Hanneke Hoppenbrouwer

Hanneke Hoppenbrouwer is energetisch therapeut, coach, trainer en alchemist. Ze is oprichter van De Nieuwe Aarde-frequenties (2007). Hanneke voert praktijk aan huis, online en op locatie. Ze geeft regelmatig trainingen en workshops en ze is constant bezig met het ontwikkelen van bijzondere creaties zoals remedies en aurasprays i.c.m. sterrenconstellaties, planeetstanden en etherische oliën. Het spotten van (individueel) talent en kracht en dit overbrengen op een cliënt of een groep, vindt zij één van de mooiste dingen die er is. Haar motto komt voort vanuit haar holistische aanpak waarbij DNA-frequenties altijd een prominente rol innemen. In balans = In je kracht