HSP-ers opgelet!

Deze is speciaal voor jullie

Wat als je nou eens even helemaal niets meer hoeft te voelen en ervaren? Je een manier krijgt aangereikt die alles uitzet? Iets waarmee je op ‘mute’ kunt drukken? Zonder dat je jezelf afsluit natuurlijk, maar je wordt wel in staat gesteld om tijdelijk jezelf terug trekken. Door de verbinding die constant aanwezig is voor een bepaald moment te verbreken, terwijl je wel alles blijft voelen, maar dan een tandje minder en heftiger allemaal. Hoe fijn zou dat zijn als HSP-er? Als Hoog Sensitief Persoon, ofwel HSP, ben je constant onder invloed van energie. De ene dag makkelijk te kanaliseren, de andere dag minder. Het Collectief Bewustzijn doet ook een duit in het zakje. HSP-ers staan wagenwijd open en ontvangen informatie vanuit de Pleiaden. Dit sterrenstelsel is onder andere de plek waar de Akasha Kronieken zijn opgeslagen. Ga er maar aan staan. De prikkels van alle dag over je heen krijgen en daarbij een overwerkte epifyse en hypofyse van alle downloads vanuit dit sterrencluster. Prachtige eigenschappen en talenten voor deze gevoelswezens, maar behoorlijk pittig om daar in het dagelijkse bestaan mee om te gaan. Lekker in je vel voor een langere periode is voor een HSP-er vaak een regelrechte uitdaging.

In opdracht van @spiritualgarden ga ik weer op pad de komende tijd en wil ik de uitdaging aangaan om iets te creeëren wat bovengenoemde aspecten kan opvangen en ondervangen. Afschermen, reinigen, verbinden of juist niet. Het mag allemaal in deze spray voorkomen en ik ga mijn uiterste best doen om dit te zo maken. Binnenkort meer over de krachtplek waar ik de spray ga prepareren en welke edelstenen en etherische oliën ik dit keer ga toevoegen.

Hoezo in contact met de Pleiaden? Als HSP-er? Echt?! Leg eens uit, zei een client tegen mij gisteren na het lezen van de vorige post.

Allereerst is het dan handig om te vertellen dat wij allemaal meer uit het Collectief Bewustzijn zouden mogen putten. Dat dit in wezen onze opdracht is, willen we transformeren en evolueren van de 3e naar de 5e dimensie.

Het Collectief Bewustzijn huist in het vijfde dimensieveld, toegankelijk voor ons allemaal. Kennis en antwoorden, verzameld door alle levens heen, liggen daar opgeslagen. Het is als het ware een bibliotheek aan ervaringen en energie frequenties van zowel geïncarneerde, als niet geïncarneerde wezens, die voor ons klaar staat om vanuit te leren. Alle energieën die we uitzenden in de vorm van emoties, gedachten en wensen, bevatten een eigen trillingsfrequentie. Die worden bewaard en opgeslagen binnen het Collectief Bewustzijn. Ons hoger zelf en hoger bewustzijn heeft toegang tot dit veld en kan voelen en weten of iets wel of niet de bedoeling is, ondersteund en door onze intuïtieve vermogens.

Linken we ons hoger bewustzijn aan het Collectief Bewustzijn, dan kunnen we onze kennis en wijsheid delen via het Zero Point Field, ofwel, de Akasha Kronieken.’ Als HSP-er, en als Nieuwe Tijd Kind, sta je meer in contact met dit veld als dat anderen dat doorgaans doen. De energie waarmee hun worden geboren is meestal hoger van frequentie, waardoor het aanhaken op dit veld bijna een vanzelfsprekendheid is. Om hier op aarde te functioneren is het voor deze wezens juist fijn als ze leren hoe ze dit kunnen kanaliseren. Omdat niet iedereen die ze tegen komen in het dagelijkse leven al zover is, kunnen ze door de manier waarop de mensheid handelt en functioneert flink geraakt kunnen worden, vooral als de handelingen vanuit het lager bewustzijn en daarmee lagere frequenties gebeurt. Daar snappen zij helemaal niets van. Als mens mogen we onze frequenties verhogen en leren om dit veld te lezen, zodat we hier op aarde mooi werk kunnen verrichten en uiteindelijk onze zielsmissie gaan leven. Zij mogen op hun beurt weer leren hoe ze de aan/uit-knop kunnen beheren, waardoor openstaan geen last (meer) is. Zo komen we elkaar in de jaren die voor ons liggen tegemoet en blijft het voor iedereen fijn vertoeven op deze mooie planeet.

Ashley Wood heeft er een prachtig boek over geschreven. Zij vertelt hoe de Pinnacle als groep hoogontwikkelde Pleiadische wezens de Akasha Kronieken besturen en hoe je als mens toegang krijgt tot dit archief van de ziel. Ik heb deze informatie als download gekregen via de Hathors, die volgens de Egyptische leer verbonden zijn aan de Pleiaden. Jouw intuïtie bepaalt hoe je dit kunt interpreteren en tot je kunt nemen om zo verder te evolueren op je pad.

In balans; in je kracht.

#auraspray #hsp #adhd #etherischeolie #edelsteen #edelstenen #mineralen #spiritualiteit #bewustzijn #bewustworden #transformeren #transformatie #krachtplaats #alchemie #alchemist #dnafrequenties #denieuweaardefrequenties #denieuwetijd #denieuweaarde #hoogsensitief #hoogsensitiefpersoon #akashakronieken #collectiefbewustzijn #pleiaden

Hanneke Hoppenbrouwer

Hanneke Hoppenbrouwer is energetisch therapeut, coach, trainer en alchemist. Ze is oprichter van De Nieuwe Aarde-frequenties (2007). Hanneke voert praktijk aan huis, online en op locatie. Ze geeft regelmatig trainingen en workshops en ze is constant bezig met het ontwikkelen van bijzondere creaties zoals remedies en aurasprays i.c.m. sterrenconstellaties, planeetstanden en etherische oliën. Het spotten van (individueel) talent en kracht en dit overbrengen op een cliënt of een groep, vindt zij één van de mooiste dingen die er is. Haar motto komt voort vanuit haar holistische aanpak waarbij DNA-frequenties altijd een prominente rol innemen. In balans = In je kracht