Het Mannelijke wil geheeld worden

Om in gelijkwaardigheid herenigt te worden met het Vrouwelijke

Het Mannelijke wil geheeld worden zodat hij kan worden verenigd met het Vrouwelijke, in gelijkwaardigheid. Na de overgang van het Vissen naar het Waterman tijdperk (21-12-2020) ontving ik onderstaande channeling en download die ik in mijn nieuwe boek met tarot & orakeldeck heb opgenomen. De berg op de foto symboliseert de 3-Dimensionale voorstelling van het Mannelijke. In dit geval een plek in het Katharengebied; Bugarach. De plaats waar ik de energie remedie heb opgehaald.

De 5-Dimensionale voorstelling kwam pas in 2022 door en geeft mooi weer dat we van een horizontale denkwijze naar een verticale mogen evolueren. De heling van het Mannelijke binnen De Nieuwe Aarde-frequenties gaat over het oplossen van karma en trauma, opgedaan in dit leven en vorige levens, tijdens het ruim 2000 jaar durende Vissen T.P.

Mannelijke Energie kanaliseert en geleidt. De energie laat ons rechtop staan, zodat we kunnen dragen en biedt ons stevigheid waar nodig. Tegelijkertijd vertegenwoordigt de frequentie compassie en verzachting. Mededogen zelfs. Voor jezelf en voor een ander. Mannelijke Energie is uitermate geschikt wanneer het moment daar is om te verwerken, om situaties onder ogen te komen. Mannelijke Energie ondersteunt het proces van het loslaten van oude patronen, pijn en karma. Opgedaan in dit leven, maar ook in vorige levens.

Waar we de neiging hebben te verharden, omdat we het gevoel hebben altijd de sterkste te moeten wezen, niet zo te zeuren en het maar gewoon te doen hebben, biedt Mannelijke Energie een mogelijkheid dit alsnog te kunnen, maar zonder die verharding. Zonder jezelf te verschuilen achter een ijzeren masker, waarbij het verboden is om te laten zien hoe je je echt voelt. De oude rol van het mannelijke – die van het sterke wat er ook gebeurt – komt hiermee te vervallen.

De tijdspanne waar we vandaan komen stond energetisch symbool voor het mannelijke en droeg deze manier met zich mee. Het ego dat beschikbaar werd gesteld om uit te groeien tot een waardevol individu, is verkeerd ingezet en misbruikt. Het individualisme vocht met collectiviteit en medeleven en kon ontaarden in machtsmisbruik. We hebben dit allemaal tegelijkertijd moeten voelen en ervaren als mensheid en collectief.

Omdat de nieuwe Aarde en dit Gouden Tijdperk Vrouwelijke Energie draagt, wil het mannelijke geheeld worden. Terug in balans gezet worden, zodat het in gelijkwaardigheid kan verkeren met het vrouwelijke. Zodoende mag het mannelijke een andere invulling krijgen, een nieuwe manier van doen, zonder afgedaan te worden als iets slechts. Het mannelijke wil gezien worden als een energie van zachte kracht en stevigheid, zonder zwak te zijn of te worden, maar met ruimte voor gevoel. Zo kan het mannelijke weer in samenspel komen met het vrouwelijke en samen Zijn met Haar, in harmonie. Opdat zijn karma geheeld mag worden, zodat het Mannelijke–net als wij–zonder trauma of angst kan ascenderen naar het volgende niveau.

#karma #trauma #balansmannelijkeenvrouwelijkenergie

Hanneke Hoppenbrouwer

Hanneke Hoppenbrouwer is energetisch therapeut, coach, trainer en alchemist. Ze is oprichter van De Nieuwe Aarde-frequenties (2007). Hanneke voert praktijk aan huis, online en op locatie. Ze geeft regelmatig trainingen en workshops en ze is constant bezig met het ontwikkelen van bijzondere creaties zoals remedies en aurasprays i.c.m. sterrenconstellaties, planeetstanden en etherische oliën. Het spotten van (individueel) talent en kracht en dit overbrengen op een cliënt of een groep, vindt zij één van de mooiste dingen die er is. Haar motto komt voort vanuit haar holistische aanpak waarbij DNA-frequenties altijd een prominente rol innemen. In balans = In je kracht