Het jaar rond met De Nieuwe Aarde-frequenties

Ik ben een online jaartraining aan het ontwikkelen waarbij je op je eigen tempo diepgaand kennis maakt met één of meerdere frequenties.

Jouw pad naar heelheid, begint bij bewustwording. Met De Nieuwe Aarde-frequenties transformeer je en verhoog je je trillingsfrequentie van een 3-Dimensionaal naar een 5-Dimensionaal bewustzijnsniveau, zonder transformatieklachten. Kom je niet verder of loop je regelmatig vast? Lijkt het alsof je niet (meer) mee kan komen met de wereld om je heen? Kunnen mensen jouw manier van doen niet begrijpen? Is je gevoel van veiligheid verdwenen? Dan is de kans groot dat jouw vibratie niet synchroon loopt met die van de aarde. Ga mee op reis door de dimensies en verhoog je trillingsfrequentie. Dat maakt hier zijn een stuk prettiger. Wees lief voor jezelf en durf jouw pad te bewandelen, onafhankelijk van de mening van anderen, op zoek naar je authentieke zelf. Met bezieling. Dat leeft een stuk lekkerder. Lichter leven vanuit je hart kan en bestaat echt en is voor iedereen weggelegd, wanneer je op reis gaat in en met jezelf. Klaar om jouw route te ontdekken?

Ik heb 3 manieren ontwikkelt om De Nieuwe Aarde frequenties te ervaren.

In het kort:
Iedere 1e van de maand kun je instappen door een frequentie te kiezen die jou het meeste aanspreekt. Je kiest omdat de frequentie je een positief gevoel geeft, of juist omdat de frequentie een minder prettige indruk op je maakt. Je bepaalt zelf waar jouw pad naar heelheid begint! Loslaten, Geboorte, Authenticiteit, Mannelijke Energie, Vrouwelijke Energie, Het Collectief, Inzicht, Bezinning, Dynamiek van Moeder Aarde, Communicatie, Het Alomvattende, Zijn, Overgave. Deze dertien frequenties vertegenwoordigen ons pad naar heel-wording. Door met de frequenties in aanraking te komen evolueert je bewustzijnsniveau en verhoog je je trillingsfrequentie. Je kiest de frequentie die past bij jouw levensfase op dat moment, in het nu. Daarna volg je de vibraties op volgorde en maak je de maand erop kennis met de volgende frequentie uit de reeks.

De informatie, video + remedie (eventueel met auraspray+edelsteen), wordt rond de 1e naar je toegestuurd, zodat je op jouw tempo een maand lang diepgaand kennis maakt.

Per maand meedoen kan ook! Interesse? Stuur me alvast een email info@dnafrequenties.com.

Binnenkort meer details.

Hanneke Hoppenbrouwer

Hanneke Hoppenbrouwer is energetisch therapeut, coach, trainer en alchemist. Ze is oprichter van De Nieuwe Aarde-frequenties (2007). Hanneke voert praktijk aan huis, online en op locatie. Ze geeft regelmatig trainingen en workshops en ze is constant bezig met het ontwikkelen van bijzondere creaties zoals remedies en aurasprays i.c.m. sterrenconstellaties, planeetstanden en etherische oliën. Het spotten van (individueel) talent en kracht en dit overbrengen op een cliënt of een groep, vindt zij één van de mooiste dingen die er is. Haar motto komt voort vanuit haar holistische aanpak waarbij DNA-frequenties altijd een prominente rol innemen. In balans = In je kracht