Het Aquarius Tijdperk draagt Vrouwelijke Energie

De energie van het Vrouwelijke wil geheeld worden. Gezien en gehoord worden, van binnenuit. Ze wil zich niet hoeven verstoppen. Ze is niet zwak; ze is sterk en evenwichtig en ze draagt een zekere mate van zachte kracht. De frequentie van Vrouwelijke Energie vertegenwoordigt balans. Balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke, balans tussen hard en zacht. Zodoende draagt zij kwaliteiten vanuit het mannelijke.

De periode die achter ons ligt was doordrenkt van mannelijkheid. De nieuwe tijd waarin we zijn aanbeland, is een periode waarin transformatie plaatsvindt. Ascenderen naar een volgend niveau kan nooit volledig plaats hebben, zonder zowel de kwaliteiten, als de ‘zogenaamde gebreken’, van mannelijke energie te accepteren en integreren.

We leren van elkaar, van elkaars wijzen. Door oprecht waar te nemen wat er was, krijgen we nu alsnog de kans om samen te opereren en te bewegen in harmonie. Bij elkaar te zijn in gelijkwaardigheid, zodat we samen leren hoe we de synergie kunnen ontdekken in al dat is en leeft. Op die manier gaan we opnieuw de schoonheid ervaren in alles wat plaats heeft en worden we in staat gesteld om samen te dragen, waar nodig.

Het Vrouwelijke belichaamt vruchtbaarheid en creatiekracht. Ze creëert en draagt, telkens opnieuw. Ze voelt intuïtief aan wanneer het moment daar is om haar creaties te laten gaan. Ze weet wanneer ze pauze mag nemen om op adem te komen, voordat ze aan iets nieuws begint. Zo behelst zij de op- en neergang van het leven in al haar facetten en ze voelt haarfijn aan wanneer iets genoeg is.

Als de tijd is aangebroken om uit te vliegen zal haar kracht daar zijn om je te ondersteunen, mocht je haar nodig hebben. Ze geeft en ontvangt, maar doet dat nooit om daar iets voor terug te verwachten. Opdat haar karma geheeld mag worden, waardoor het Vrouwelijke – net als wij – kan ascenderen en met ons mee kan groeien naar het volgende niveau.

Aangezien haar energie heersend is binnen dit Gouden Tijdperk dienen we goed voor haar te zorgen, zodat we haar kunnen zien, voelen en aanschouwen in al haar glorie. Volledig en totaal; voor alles wat Zij waard is.

#vrouwelijkeenergie #denieuweaardefrequenties #dnafrequenties #coaching #counseling #balanstusssenmannelijkeenvrouwelijkeenergie #spiritualiteit #inbalansinjekracht #bewustzijn #bewustworden #transformatie #transformeren #gelijkwaardigheid #heling

Hanneke Hoppenbrouwer

Hanneke Hoppenbrouwer is energetisch therapeut, coach, trainer en alchemist. Ze is oprichter van De Nieuwe Aarde-frequenties (2008). Hanneke voert praktijk aan huis en in Udenhout bij Spiritual Garden. Ze geeft regelmatig trainingen en workshops en ze is constant bezig met het ontwikkelen van bijzondere creaties zoals remedies en aurasprays i.c.m. sterrenconstellaties, planeetstanden, edelstenen en etherische olien. Het spotten van (individueel) talent en kracht en dit overbrengen op een cliënt of een groep, vindt zij één van de mooiste dingen die er is. Holistisch en compleet betekent in balans; in je kracht.