Gelukkig Nieuwjaar!

Met deze online training wordt 2024 het jaar van de openbaring!

Allereerst wens ik iedereen een prachtig en gezond 2024 toe, gevuld met heerlijke dingen en nieuwe inzichten waar je een nog fijner en mooier mens van wordt!

Wanneer je op zoek bent naar wat inspiratie en diepgang dit komende jaar, en door ervaring begrijpt dat dit niet vanzelf komt aanwaaien, dan laat ik je graag laten weten dat ik de komende tijd bezig ben met het ontwikkelen van een online (jaar)training met De Nieuwe Aarde-frequenties.

Evolueren van een 3-dimensionaal bewustzijn naar een 5-dimensionaal bewustzijn gaat meestal niet over rozen en kan soms pittig en ongemakkelijk wezen. DNA-frequenties helpen je deze transformatie in licht in liefde te doorstaan door onze (licht)lichamen te beroeren. Werken met deze energieën is een prettige manier om je bewustzijn te verruimen, waardoor je jezelf en je beweegredenen beter leert kennen en doorgronden. Hoe reageer je en waarom is dat zo? Heb je daar last van of helpt het je juist verder? Mag er een nieuwe laag ontdekt worden omdat je het gevoel hebt dat je vastloopt?

Door te werken met De Nieuwe Aarde-frequenties maak je jezelf op een prettige manier vrij van oordelen en voorordelen, waardoor je gaandeweg je zielsmissie ontdekt. Lichter leven vanuit je hart is voor iedereen weggelegd, zelfs als je denkt dat je (ergens aan) vast zit. DNA-frequenties maken van transformeren een feestje, zonder dat je ergens aan voorbij gaat.

DNA-frequenties zijn multidimensionaal. Het is niet alleen wij en onze acties die zorgen voor een bepaalde energie en trillingsfrequentie. We mogen ons beter gaan beseffen dat ook de Aarde een duit in het zakje doet, telkens weer. Van haar ontvangen we constant energie. Om ons te helen en in balans te brengen. Simpelweg omdat haar zuurstof ons laat leven, ademen. Ze laat ons voelen waar we uit hangen. Door haar seizoenswisselingen over ons uit te storten. Het weer of andere natuur elementen te presenteren die, al dan niet gewenst, iets veroorzaken. Van toepassing op het leven op deze planeet. Dieren, mensen, maar ook op flora en fauna. Overstromingen, aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, droogte, extreme natheid, storm. Maar ook dat lekkere weer, of die regen, die goed voor de oogst. Water is broodnodig en water geleidt. Water, daar bestaat de aarde grotendeels uit, net als wij mensen.

Ik hoop dat je inmiddels begrijpt dat deze geleiding op orde hoort te wezen voor het beste resultaat. Niets gebeurt voor niets. Alles is perfect op elkaar afgestemd. Op onze geleiding kunnen we invloed uitoefenen. Dat schept ons beeld en daarmee de wereld.
Jij, wij, de Aarde. Dat is het samenspel. Daar voelen we fundamenteel iets bij als mens. Het beïnvloedt ons humeur, ons zijn. Regen op vakantie is minder leuk, maar niet kunnen eten omdat er geen voedsel is door een mislukte oogst, of structureel nauwelijks of niets te eten hebben door (aanhoudende) droogte is verschrikkelijk. Het vormt ons. Onze mensheid leert daarvan. Dat heeft gezorgd voor andere culturen, andere regels, andere collectieven. Op verschillende werelddelen is het nou eenmaal anders Zijn. Met een ander klimaat. Maar het blijft de Aarde waarop alles plaatsvindt. Jouw leven. Mijn leven. Ons leven.

Is het daarom geen tijd om echt te gaan samen werken? Met elkaar. Voor elkaar? Voor en met de Aarde. Samenwerken als collectief? DNA-frequenties gaan daar over. Ik hoop ik dat je beseft dat de trillingsfrequentie van de Aarde wil samenwerken met die van ons. Met die van jou. Om vervolgens beter te gaan samenwerken met elkaar. Op een constructieve manier, zodat we voelen en gaan zien wat de bedoeling is. Waarom we hier gekomen zijn. Hoe we er voor kunnen zorgen dat we met z’n allen doen wat goed is voor de Aarde. Samenwerken als collectief kan alleen vanuit een bepaalde status quo, vanuit een bepaalde balans.

Mede om die reden heb ik DNA-frequenties mogen neerzetten. Op krachtplekken opgehaald waar gebeurtenissen hebben plaatsgevonden door de eeuwen heen die de energie omvatten die wij nu nodig hebben om deze evolutie volledig te begrijpen. Te omarmen. Te belichamen.
Het is allemaal al eens eerder gedaan. Daar mogen we van leren. Juist nu.

Voelt dit als iets dat bij je past, stuur me dan vrijblijvend een PB en ik vertel je er graag meer over.

Voor nu een vliegende start en graag tot gauw!

Hanneke Hoppenbrouwer

Hanneke Hoppenbrouwer is energetisch therapeut, coach, trainer en alchemist. Ze is oprichter van De Nieuwe Aarde-frequenties (2007). Hanneke voert praktijk aan huis, online en op locatie. Ze geeft regelmatig trainingen en workshops en ze is constant bezig met het ontwikkelen van bijzondere creaties zoals remedies en aurasprays i.c.m. sterrenconstellaties, planeetstanden en etherische oliën. Het spotten van (individueel) talent en kracht en dit overbrengen op een cliënt of een groep, vindt zij één van de mooiste dingen die er is. Haar motto komt voort vanuit haar holistische aanpak waarbij DNA-frequenties altijd een prominente rol innemen. In balans = In je kracht