Snuffelworkshop

Datum:
Tijd: 13:30
- 17:00
Locatie: Spiritual Garden - Udenhout
Prijs € 69
VOL

Ontdek de uitingen van DNA-frequenties.
Meer informatie via dit filmpje: https://youtu.be/gBNszV2o6b4

Niet alleen jij als persoon bestaat uit energie, ook jouw emoties en uitingen (woorden, gedachten, handelingen) bevatten trillingsfrequenties. Deze energie uitingen in combinatie met de energie van ons wezen en lichaam resoneert mee op de energie van de Aarde. Dat doet niet alleen iets met jou en met de Aarde, maar ook met je omgeving, Als het goed gaat, dan is dit fijn. Maar wanneer energie niet (meer) matcht, om wat voor reden dan ook, raak je uit balans. Vaak geldt dat dan ook voor onze omgeving met daarin natuur, mens en dier. Alles wordt constant beinvloedt door ons gedrag, uitspraken, doen en laten. We resoneren mee op elkaars energie en zodoende nemen we ongemerkt of onbedoeld dingen over en affecteren we elkaar. Dat kan wel eens een chagrijnige dag opleveren, of een rot humeur.

Andersom geldt het ook, want wanneer je blij bent of enthousiast deelt, dan werkt dat aanstekelijk. Daar word je gelukkig(er) van. Krijgen we een glimlach van op ons gezicht. Of de slappe lach van. Heerlijk!
Als mens heb je hier invloed op. Je hebt invloed op je eigen humeur, op je acties. Dat kunnen we sturen en bijsturen. Dieren hebben dat niet of minder. Die zijn overgeleverd. Het is goed om ons daar bewust van te zijn. Net als onze invloed op de natuur. Wij zijn daar verantwoordelijk voor en daar mogen we goed voor zorgen. Het is een wisselwerking. Wie goed doet, goed ontmoet. Dit blijft een zeer waar gezegde. Het geldt werkelijk voor alles. Kijk maar eens rond. De wezens om je heen, alles dat leeft, het zijn spiegels van ons zijn. Wat vertellen ze jou. Wat voor gedrag laten de mensen,
dieren, de natuur, om je heen zien. Is het herkenbaar en prettig wat je ziet, voelt en ervaart als je in deze spiegel kijkt? Of is het tijd voor actie omdat je voelt en merkt dat je blijft hangen. Ben je bewust dat het zo werkt?

Een andere benadering is, dat wanneer je merkt dat je met regelmaat vastloopt, je zou kunnen concluderen dat het moment daar is om op onderzoek uit te gaan waarom dat zo is. Wanneer je merkt dat synchroniciteit wegvalt, alles tegenzit en er geen verbetering komt in je staat van zijn, wat je ook doet. Doe je niks of juist teveel, dan kan het ‘ergens in blijven hangen gevoel’ een domino effect teweeg brengen. Hoe merk je dat? Dingen stagneren langzaam en je voelt dat de rek eruit gaat. Niks komt meer als vanzelf naar je toe, wanneer dat misschien eerst wel het geval was. Je kan je leeg voelen. Betekenisloos. Denken; is dit het nu?! Je merkt dat zowel je omgeving als jij zelf langzaam maar zeker
minder tolerant wordt. Je kan nergens meer tegen. Input wordt teveel. Kluizenaar gedrag komt ervoor in de plaats. Dit alles kan zich op meerdere niveaus uiten; fysiek, mentaal, spiritueel, emotioneel. Allemaal lichamen waarin het zich verhoudt.

Ben je met deze vragen of patstellingen bezig in je leven of heb je het gevoel dat je niet verder komt, dan is het fijn om contact te maken met DNA frequenties. Van harte welkom om kennis te maken!

Let op! Inschrijven betekent committeren. Lees hier onze annulering en restitutievoorwaarden.

VOL