Consult met De Nieuwe Aarde-frequenties

Boek jouw online of persoonlijk consult met Hanneke en ga de diepte in met De Nieuwe Aarde-frequenties
Locatie: Online of in mijn praktijk
Prijs € 69

Online of in de praktijk

Alle uitingen van DNA-frequenties bieden een manier om blokkades en schaduwzijden die je in jezelf tegenkomt beter te laten stromen.
De frequenties openen de chakra’s om de juiste energie die hoort bij een specifieke frequentie op te nemen, waardoor je De Nieuwe Aarde- frequentie werking op een vriendelijke en rustige wijze kan ontvangen. Je wezen en innerlijk wordt ontvankelijk gemaakt voor de resonanties die passen bij jouw ziel- en bewustzijnsniveau en jouw missie hier op Aarde. Zo werken je intenties nog mooier door en worden blokkades op een vriendelijke wijze gezuiverd.

Vraag een behandelaar of therapeut om een flesje op maat te maken, zodat je de frequentie-energie kunt laten doorwerken in je systeem. Op deze website vind je de lijst van behandelaars, therapeuten en coaches die met De Nieuwe Aarde-frequenties remedies en/of aurasprays werken in hun praktijk: https://dnafrequenties.com/therapeuten/ Er zit altijd iemand bij jou in de buurt.

Speel ermee en wees verwonderd over de ervaringen en belevenissen die het je zult brengen. Transformatie kan een feestje wezen, in plaats van een hard gelag met bijbehorende klachten zodra je gelaagdheid ervaart van de frequenties die zich altijd een weg banen door jouw (licht)lichamen. Zo ontvang je altijd precies dat wat je nodig hebt aan ondersteuning waardoor jouw vibratie zich kan verhogen.

Maar natuurlijk ben je ook van harte uitgenodigd om bij mij een sessie te boeken. Dat kan zowel in mijn praktijk als online. Neem vrijblijvend contact op, dan kijken we samen wat er het beste bij je past.

Mijn uurtarief is €69 exclusief remedie van 10ml of 30ml. Een 10ml remedie kost €9. Een 30ml remedie kost €13 en in beide gevallen wordt de remedie speciaal voor jou op maat gemaakt. De remedies zijn exclusief verzendkosten in het geval van een online consult of nabestelling. Een 10ml remedie past door de brievenbus: €4,35 verzendkosten. Een 30ml wordt verstuurd als pakket: €6,95 verzendkosten.

Mocht je liever langskomen: ik voer praktijk in Olst (Overijssel, vlakbij Deventer en Zwolle) en in Udenhout (Noord-Brabant) bij Spiritual Garden.