Coaching & Counseling

Braamsluiper 5

8121 JN  Olst

Nederland

06-18872901

https://hannekehoppenbrouwer.nl

Waarom heb ik gekozen voor De Nieuwe Aarde-frequenties
Ooit was één van mijn dromen het ontwerpen van een tarotdeck met foto’s. Geen tekeningen, plaatjes of schilderijen, maar echte foto’s. Zoiets was er nog niet in 2006. Ik gaf al een aantal jaren sessies, maar had toen nog geen officiële, eigen praktijk. Naarmate ik me meer bezig ging houden met de wens om die te beginnen, werd dat gevoel steeds sterker. Tarot was al jaren één van mijn passies. Het uitbrengen van een eigen deck leek me daarom geweldig. Maar hoe, daar had ik geen idee van. Het duurde even voordat hier meer inzicht over kwam. Na een bezoek aan paragnost Ptah kwam ik erachter dat het neerzetten van DNA-frequenties mijn op aarde een groot onderdeel van mijn zielsmissie is en de rest is inmiddels geschiedenis.

Inmiddels zijn er remedies, aurasprays, olieblends, muziek, twee boeken compleet met tarot & orakeldeck en edelstenen, stuk voor stuk doorgekomen via channeling en downloads.
Allemaal uitingen van De Nieuwe Aarde-frequenties, al dan niet neergezet in cocreatie, die iets doen met jouw eigen energie en vibratie en onze aura positief beinvloeden. Hierdoor kun je makkelijker verbinding kunt maken met de energie uit de vijfde dimensie en expandeert je bewustzijnsniveau. Zo kom je steeds dichter bij jouw zielsmissie en wordt het leven lichter en luchtiger. Authentiek leven vanuit je hart is voor iedereen mogelijk met De Nieuwe Aarde-frequenties. In balans; in je kracht.

Van harte welkom om als client, therapeut of behandelaar vrijblijvend uit te wisselen om te kijken of deze transformatiewijze bij je past.

 

Over Hanneke Hoppenbrouwer

Hanneke (1973) is energetisch therapeut, coach, trainer, alchemist en oprichter van De Nieuwe Aarde-frequenties (2008). Begonnen in 2007 als therapeut & tarotist groeide haar praktijk steeds meer in de richting van coaching en counseling. Een tijd lang is ze werkzaam gebleven als IT-er en secretaresse, want het bedrijfsleven bleef lonken, vooral in combinatie met communicatiecoaching- en training. Beide werelden ervaart ze als prettig, want ze is een mensenmens, houdt van roering en is een kei in regelen en organiseren. Bovendien kan de magie wijdverspreid worden op deze manier.

YouTube video