De creatie van de HSP auraspray op Schiermonnikoog

Op het doorgekregen tijdstip, lang voordat de Maan De Pleiaden bedekte om 22:07 uur op vrijdag 16 februari, had ik de waterflessen uitgestald onder de stralen van de Maan. Eigenlijk waren we op zoek naar een gedeelte van het eiland waar nog minder mensen kwamen dan hier, maar deze zoektocht liep spaak vanwege het weer. De hoeveelheid regen die was gevallen de afgelopen maanden zorgde voor onbegaanbare voet- en fietspaden. In paniek was ik nog niet, maar kneep hem wel een beetje. Wat als we er niet konden komen?

Uiteindelijk komt er dan vanzelf ‘door’ waar ik wel mag wezen, maar het was toch even spannend. De krachtplaats werd duidelijk aangegeven door bepaalde bomengroei en we werden begroet door het energieveld waar ik het ritueel kon uitvoeren. Chrystalskull Debby (Bronziet) leidde en bleef samen met de waterflessen achter tot de volgende dag. Voor het eerst liet ik alles achter voor nacht die kwam.

Op donderdag waren we afgereisd naar Schiermonnikoog. Een deel van het eiland blijkt officieel niet op landkaarten aangemerkt te staan. Wat is er mooier dan het maken van een auraspray voor Hoog Sensitieve Personen, wanneer je dit kunt doen op een plek die officieel niet bestaat? Een prikkelvrije omgeving, waarbij de kwaliteiten van de Maan zorg dragen voor het behoud van onze sensitiviteit, terwijl ze tegelijkertijd de grootste prikkelzender, in dit geval De Pleiaden, even buiten spel zet. Deze energie combinatie wilde ik vangen als dragende frequentie voor de nieuwe HSP auraspray.

Daaraan toegevoegd zijn de edelsteenessences van Labradoriet Aquamarijn (Blauw) en Toermalijnkwarts wat zorgt voor een mooi geheel. De Astro Almanak vertelde dat de planeetstanden dusdanig waren, dat ook onze spirituele en creatieve aspecten een boost zouden krijgen omdat Pluto, Venus en Mars in een mooie houding naar Neptunus stonden. Want natuurlijk mogen prikkels afgevoerd worden en er mag bescherming en aarding zijn met deze spray, maar het laten stromen van de creativiteit en de spiritualiteit moest voorop staan. En dat is goed gelukt met deze combi. Binnenkort meer over de geur.

#etherischeolie #kristallen #mineralen #edelsteen #alchemie #spiritualiteit #schier #schiermonnikoog #auraspray #

Hanneke Hoppenbrouwer

Hanneke Hoppenbrouwer is energetisch therapeut, coach, trainer en alchemist. Ze is oprichter van De Nieuwe Aarde-frequenties (2007). Hanneke voert praktijk aan huis, online en op locatie. Ze geeft regelmatig trainingen en workshops en ze is constant bezig met het ontwikkelen van bijzondere creaties zoals remedies en aurasprays i.c.m. sterrenconstellaties, planeetstanden en etherische oliën. Het spotten van (individueel) talent en kracht en dit overbrengen op een cliënt of een groep, vindt zij één van de mooiste dingen die er is. Haar motto komt voort vanuit haar holistische aanpak waarbij DNA-frequenties altijd een prominente rol innemen. In balans = In je kracht