Consult nu ook online mogelijk

Wil je een sessie met Hanneke maar is Olst of Udenhout te ver? Boek dan een online consult!

Alle uitingen van DNA-frequenties bieden een manier om blokkades en schaduwzijden die je in jezelf tegenkomt beter te laten stromen. De frequenties openen de chakra’s om de juiste energie die hoort bij een specifieke frequentie op te nemen, waardoor je De Nieuwe Aarde- frequentie werking op een vriendelijke en rustige wijze kan ontvangen. Je wezen en innerlijk wordt ontvankelijk gemaakt voor de resonanties die passen bij jouw ziel- en bewustzijnsniveau en jouw missie hier op Aarde. Zo werken je intenties nog mooier door en worden blokkades op een vriendelijke wijze gezuiverd.

Vraag Hanneke of een andere behandelaar of therapeut om een flesje op maat te maken, zodat je de frequentie-energie kunt laten doorwerken in je systeem. Op de website vind je de lijst van behandelaars, therapeuten en coaches die met De Nieuwe Aarde-frequenties remedies en/of aurasprays werken in hun praktijk: https://dnafrequenties.com/therapeuten/ Er zit altijd iemand bij jou in de buurt.

Speel ermee en wees verwonderd over de ervaringen en belevenissen die het je zult brengen. Transformatie kan een feestje wezen, in plaats van een hard gelag met bijbehorende klachten zodra je gelaagdheid ervaart van de frequenties die zich altijd een weg banen door jouw (licht)lichamen. Zo ontvang je altijd precies dat wat je nodig hebt aan ondersteuning waardoor jouw vibratie zich kan verhogen.

Maar natuurlijk ben je ook van harte uitgenodigd om bij mij (Hanneke) een sessie te boeken. Dat kan zowel in mijn praktijk (Olst of Udenhout) als online. Neem vrijblijvend contact op, dan kijken we samen wat er het beste bij je past.

Hanneke Hoppenbrouwer

Hanneke Hoppenbrouwer is energetisch therapeut, coach, trainer en alchemist. Ze is oprichter van De Nieuwe Aarde-frequenties (2007). Hanneke voert praktijk aan huis, online en op locatie. Ze geeft regelmatig trainingen en workshops en ze is constant bezig met het ontwikkelen van bijzondere creaties zoals remedies en aurasprays i.c.m. sterrenconstellaties, planeetstanden en etherische oliën. Het spotten van (individueel) talent en kracht en dit overbrengen op een cliënt of een groep, vindt zij één van de mooiste dingen die er is. Haar motto komt voort vanuit haar holistische aanpak waarbij DNA-frequenties altijd een prominente rol innemen. In balans = In je kracht