Aurasprays ontwikkelt voor Spiritual Garden

Nuummiet, Moldaviet en Mosagaat. Deze aura & roomsprays staan inmiddels op de planken bij Spiritual Garden en de ingrediënten zijn bijzonder te noemen.

https://www.spiritualgarden.nl/aromatherapie-wierook/spiritual-garden-aura-roomspray/

Bij deze post een foto van de Moldaviet sprays. De andere foto’s volgen op een later tijdstip.

Ben apetrots op het resultaat. De etherische olie en gekozen krachtplekken geven deze sprays een extra boost, bovenop de werking van de edelstenen.

Nuummiet is vergezeld van Wijstwater opgehaald bij de Peelrandbreuk in Uden + Cederhout + Wierook + Alruin + Bijvoet. O.a. fijn tegen Zwarte Magie, Vervloekingen en Verwensingen, aangezien het de aura reinigt en beschermt.

Moldvaviet behoeft geen krachtplek na zo’n reis door de dimensies, maar is wel geprepareerd onder bijzondere sterren en planeetstanden zoals de Leeuwenpoort aug ’23 en de Perseiden sterrenstorm + Drakenbloed + Pepermunt + Benzoe + Copaibabalsem + Dragon. O.a. fijn bij dimensiereizen, incarnatieproblemen en je plek op aarde vinden als je hier niet wil zijn.

Mosagaat is geprepareerd bij de Menhirs van Oppagne tijdens de Vollemaan van September ’23 + Bergamot + Cederhout + Heilig Hout + Engelwortel + Den. O.a. prettig om een gevoel van veiligheid en aarding (terug) te vinden en bij herstel naar drukke periodes door stress en overbelasting.

Spiritual Garden is 7 dagen per week geopend en is gevestigd aan de Slimstraat 90 in Udenhout.

Fijn als je de sprays wilt testen!

Bestellen via de webshop kan ook. Kijk dan onder de categorie Aromatherapie op www.spiritualgarden.nl. Daar staat nog meer informatie over de werking en ingrediënten of klik op de link hier bovenaan de post.

Hanneke Hoppenbrouwer

Hanneke Hoppenbrouwer is energetisch therapeut, coach, trainer en alchemist. Ze is oprichter van De Nieuwe Aarde-frequenties (2007). Hanneke voert praktijk aan huis, online en op locatie. Ze geeft regelmatig trainingen en workshops en ze is constant bezig met het ontwikkelen van bijzondere creaties zoals remedies en aurasprays i.c.m. sterrenconstellaties, planeetstanden en etherische oliën. Het spotten van (individueel) talent en kracht en dit overbrengen op een cliënt of een groep, vindt zij één van de mooiste dingen die er is. Haar motto komt voort vanuit haar holistische aanpak waarbij DNA-frequenties altijd een prominente rol innemen. In balans = In je kracht