April doet wat ‘ie wil

En dat gold dit keer niet alleen voor het ‘gewone weer’.

Bovenop de uitdagende energieën van de zoneclips van 8 april i.c.m. de conjunctie van Jupiter en Uranus tijdens krap twee weken later, hebben we regelmatig te maken met zonnestormen ook wel solarflares genoemd. Ik kan je verzekeren dat ondanks alle hulpmiddelen die ik in huis heb om deze transitie soepel te laten verlopen, ik zelf zeker niet ongeschonden uit de strijd kom. Dat kan ook niet, want dat zou betekenen dat ik uitgeleerd, uitgeëvolueerd, uitgeascendeerd en uitgetransformeerd bent. Een aantal dure woorden waarvan de meeste niet eens correct Nederlands zijn voor: #shithappenswhenyouleastexpectit of #ikdachtdatikhieralklaarmeewas, maar #ikmagerblijkbaartochnogeenkeerdoorheen.

Helaas pindakaas dus. Soms mogen we het nog een keertje overdoen, want het was niet naar me zin? Evolutie gaat soms gepaard met pijn en af en toe met een ritje in een kermisattractie. Wel zo fijn als je dan sneller de boel op de rit kan krijgen om helderheid in het mistige landschap te scheppen. Daarom voor iedereen die ervaart dat het leven een rollercoaster is op dit moment, of wanneer je het gevoel hebt dat er energetisch aan je getrokken wordt; deze auraspray was niet alleen fijn in april, maar ook nu nog om alle energetische uitdagingen aan te gaan. Deze spray helpt je om de bijbehorende trillingsfrequenties te kunnen ontvangen en belichamen zodat je weer lekker in je lijf komt te zitten.

De limited edition auraspray wordt geleverd met bijpassend ritueel en lotuslampje, vervaardigd uit schelpen. De kleur van het lampje correspondeert met één van de chakras en wordt bepaald door het lot. Dat betekent dat ik met jouw energie in gedachten het lampje uitzoek.

Nu met gratis verzendkosten.
Ook naar België en Duitsland!

Op dit moment nog 6 stuks op voorraad (van de 18).

Te bestellen via de webshop https://dnafrequenties.com/winkel

Hanneke Hoppenbrouwer

Hanneke Hoppenbrouwer is energetisch therapeut, coach, trainer en alchemist. Ze is oprichter van De Nieuwe Aarde-frequenties (2007). Hanneke voert praktijk aan huis, online en op locatie. Ze geeft regelmatig trainingen en workshops en ze is constant bezig met het ontwikkelen van bijzondere creaties zoals remedies en aurasprays i.c.m. sterrenconstellaties, planeetstanden en etherische oliën. Het spotten van (individueel) talent en kracht en dit overbrengen op een cliënt of een groep, vindt zij één van de mooiste dingen die er is. Haar motto komt voort vanuit haar holistische aanpak waarbij DNA-frequenties altijd een prominente rol innemen. In balans = In je kracht