Algemene Voorwaarden zijn gewijzigd

Beste Cliënt, Beste Lezer,

Onze algemene voorwaarden zijn gewijzigd!

Dat betekent een andere benadering bij het boeken van een eenmalig consult i.c.m. nazorg en ook voor het volgen van een traject zijn de voorwaarden aangescherpt t.a.v. nazorg en contactmomenten achteraf.

Neem gerust een kijkje: https://dnafrequenties.com/algemene-voorwaarden/

Omdat er tegenwoordig een webwinkel op DNA-frequenties website staat, is het sowieso belangrijk om algemene voorwaarden + privacy & cookies reglementen op orde te hebben.

Lees alles rustig door via bovenstaande link of ga ermee akkoord bij het doen van een bestelling uit de shop: www.dnafrequenties.com/winkel

Voor nu: een hemelse korting tot en met morgenavond 10 mei 23:59 uur: gratis verzending op alles!

Gebruik daarvoor kortingscode:  JTF4GWNZ

Veel shop- en leesplezier!

Vragen? Stel ze gerust.

Fijne Hemelvaartsdag!

Hanneke Hoppenbrouwer

Hanneke Hoppenbrouwer is energetisch therapeut, coach, trainer en alchemist. Ze is oprichter van De Nieuwe Aarde-frequenties (2008). Hanneke voert praktijk aan huis en in Udenhout bij Spiritual Garden. Ze geeft regelmatig trainingen en workshops en ze is constant bezig met het ontwikkelen van bijzondere creaties zoals remedies en aurasprays i.c.m. sterrenconstellaties, planeetstanden, edelstenen en etherische olien. Het spotten van (individueel) talent en kracht en dit overbrengen op een cliënt of een groep, vindt zij één van de mooiste dingen die er is. Holistisch en compleet betekent in balans; in je kracht.