The story behind the New Earth frequencies

Eén van mijn dromen was het ontwerpen van een tarot deck met echte foto’s. Hoe meer ik bezig ging met mijn eigen praktijk en vorm gaf aan de manier waarop ik nu nog steeds werk, hoe sterker dat gevoel werd. Tarot is één van mijn passies en disciplines. Een methode die ik al jaren toepas en graag deel met anderen. 
Nadat ik mijn eigen praktijk was gestart in 2007, kwam er aan het einde van dat jaar informatie mijn kant op die mijn leven voorgoed zou veranderen.

Dromen kunnen verwezenlijkt worden

In eerste instantie moest ik meteen denken aan informatie die mij zou helpen om mijn droom te verwezenlijken. Een tarot deck met echte foto’s. Naarmate ik de informatie steeds duidelijker voor ogen kreeg kwam ik er achter dat alleen tarotkaarten lang niet voldoende was om de Alomvattendheid van dit project te kunnen laten zien. De tijd verstreek en inmiddels werd het werken met (bloesem)remedies ook een passie van mij. In mijn praktijk gaat bijna niemand de deur uit zonder een op maat gemaakt flesje remedies, passend bij het ontwikkeling -en genezingsproces van de cliënt. Een prettige manier om de behandeling die de cliënt ondergaat in mijn praktijk te verlengen en het bewustwordingsproces te bevorderen.

Het werd nog uitgebreider dan dat ik had gedacht

Ondertussen is het maart 2008  en ik ben er achter dat behalve foto’s, ook energie remedies onderdeel mogen zijn van dit project. Nog een passie die werkelijkheid wordt. Maar hoe pak je dat aan? Aangezien alles zo precies en nauwgezet werd (en wordt) aangestuurd in dit geheel besloot ik te wachten op meer informatie. Wanneer de tijd rijp is, dient zich dat meestal altijd vanzelf aan.

Alles komt altijd precies op het juiste moment voorbij

Allereerst werd de fotograaf op mijn pad gestuurd. Daniel Massain leerde ik kennen tijdens een toneelrepetitie, waar hij foto’s maakte voor het promotiemateriaal van het desbetreffende toneelstuk. Ik vertelde hem over dit initiatief en hij was meteen enthousiast. Tijdens zijn reizen over de wereld fotografeert hij graag en veel. Hij kan als geen ander de ziel vastleggen van zowel een plek, als een persoon. Toen ging het snel. Afspraak was om in september/oktober van dat jaar samen naar Zuid-Frankrijk te vertrekken en daar te zien en te voelen welke plekken naar voren zouden komen naar aanleiding van het materiaal dat ik had doorgekregen.

Toen mocht ik de remedies gaan maken

Na een prachtige en geslaagde reis werd mij thuis al gauw duidelijk dat ik binnen afzienbare tijd terug moest om de energie remedies te maken. In november van datzelfde jaar ben ik, alleen, per auto teruggereisd naar het land van de Katharen alwaar ik op exact dezelfde plekken deze verfijnde trillingen mocht vastleggen. Ook hierna werd helder dat dit project nog lang niet volledig was. Via dromen kreeg ik beelden te zien, die me deden denken aan graancirkels. Energiestempels als het ware. Nog geen 3 weken later komt healer, coach en kunstenares Wilka Zelders op mijn pad. Zij mag in deze wereld kijken en kan als geen ander energetische blauwdrukken vastleggen. Na het delen van mijn verhaal werd ze enthousiast en de uitbreiding van dit Collectief een feit. Ze wilde graag delen in en werken aan De Nieuwe Aarde-frequenties.

Adempauze

Het jaar 2009 stond in eerste instantie in het teken van het verder uitwerken van dit project. Een rustpauze na al deze indrukken was broodnodig. Wilka en ik zijn uiteindelijk in oktober/november van datzelfde jaar vertrokken naar Zuid Frankrijk, alwaar ik ook samen met haar de desbetreffende plekken heb bezocht. De eerste hologrammen kregen toen al vorm in haar schetsen. Met een prachtige rugzak aan informatie en trillingen konden we verder aan de slag.

Alvast in de openbaarheid

In de loop van 2010 kregen Wilka en ik al de gelegenheid om ons werk naar buiten te brengen en te presenteren tijdens het Healing Garden Festival. De hologrammen werden met veel enthousiasme ontvangen.   Michiel Strategier en Daniel Schotsborg hebben de frequenties intuïtief ten gehore gebracht middels piano’s die waren afgestemd op de Kristal trilling. De trilling waar onze natuur (ook wij mensen) op is afgestemd. Een bijzondere ervaring die op alle niveaus waarneembaar was.  In de jaren erna hebben we  ook met regelmaat tijdens het Eigentijds Festival op de Veluwe ons werk mogen presenteren en konden mensen alvast kennis maken met de krachtige energieen. 

Muziek brengt nog zoveel meer

Tijdens het voorjaar van 2011 was ik terug in Frankrijk en terwijl ik genoot van een heerlijke lunch  bij Le Jardin in Rennes-le-Chateau ontmoette ik David Bailey. Een lieve vriendin had me een muziek sessie met hem cadeau gedaan. “Zo bijzonder”, vertelde ze; “hij pakt je handen, voelt je energie en dan gaat hij intuitief piano spelen”.  Wauw, dat was een ervaring! Ik vroeg van te voren aan hem of ik het op mocht nemen. Dat was prima en toen ik de opname uiteindelijk stopte, spotte hij ’toevallig’ een hologram van Wilka op mijn telefoon. Het was de frequentie Zijn.  Hij werd meteen gegrepen door de energie. Ik liet hem nog wat meer werk zien en legde ons project uit.  Hierdoor bood David meteen aan om intuitief de frequenties te spelen en op te nemen en zo werd de muziek CD geboren, behorende bij de set. 

En toen werd het nog echter

Uiteindelijk heeft Uitgeverij Akasha in 2012 de set, zoals we hem nu kennen, uitgegeven. Zij waren meteen enthousiast en wat zijn het heerlijke mensen om mee samen te mogen werken!  We hebben een wonderschoon product kunnen creëren met z’n allen, waar we ontzettend trots op zijn.

Een tijd van werken en een tijd van rust

Wilka is al die tijd door blijven werken met de frequenties en heeft prachtige webinars en workshops neergezet. Ik de eerste jaren ook, maar ik moest de laatste drie jaar stoppen. Ik voelde aan alle kanten (precies 10 jaar later) dat ik rustpauze nodig had. De frequenties zijn inmens krachtig en laten zich niet haasten of duwen. Als je er mee in aanraking kunt zul je merken dat alles precies op tijd gaat. Soms moet je gewoon even uitblazen, een stap achteruit zetten en opnieuw voelen, hoe nu verder? Het allemaal laten ‘doorwerken’ is essentieel, anders loop je vast. Geduld is af en toe echt een schone zaak.

Afstemmen, verfijnen en nog meer geduld hebben

Ik ben nog steeds bezig met het completeren van de energie-remedies. Ze zijn al geweldig, maar hoog in trillingsfrequentie. Niet iedereen is daar al ‘aan toe’ of heeft op sommige vlakken eenvoudigweg meer aarding nodig.  Daarom kom er binnenkort een frequentie-aanvulling die er mede voor zorgt dat ze beter opneembaar worden. Dit heeft er toe geleid dat ik ze  nog niet professioneel gebotteld heb. Ik weet en voel nu dat de aanvulling daar mee te maken heeft en dat ik nog even mee moest wachten totdat ik zeker wist wat dit precies moest wezen.  Inmiddels is dat helder en wordt daar, achter de schermen, nu hard aan gewerkt.

Meer weten?

Mocht je, als lezer, iemand weten die me verder kan helpen bij het bottelen, dan hou ik me van harte aanbevolen! Ik kijk er naar uit om met deze remedies andere therapeuten en coaches op te leiden zodat ze ermee kunnen gaan werken in hun praktijk.   

Deze website geeft je alvast een blik op de frequenties, de werking en de betekenis ervan. Wil je op de hoogte gehouden worden van de vorderingen, toekomstige workshops, webinars en andere activiteiten, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Durf te dromen en te ondernemen. Je weet nooit waar het toe leidt. Luister naar je intuïtie, wees licht en durf te zijn. 

Carpe diem!
Hanneke Hoppenbrouwer

en_GBEnglish