sneak preview

Ben zo blij met deze set! De afgelopen week ben ik bezig geweest om de begeleidende teksten te schrijven. Deze worden tegelijkertijd aangeboden met de edelstenen op zowel onze website als die van Spiritual Garden. Super mooie aanvulling op onze kaartenset en boek, maar ook om ‘gewoon zo’ in te zetten en te gebruiken natuurlijk.

Welke informatie kun je verwachten als je de set koopt
Betekenis in het algemeen, wat doet de steen voor je fysiek, mentaal en emotioneel (informatie van SG website).
De ondersteuning die je kunt verwachten wanneer je de steen inzet met de energie van de foto.
De inzichten die je kan verkrijgen in combinatie met de werking van het hologram.
En dan natuurlijk met z’n allen tegelijk, wat gebeurt er dan. De werking van deze drie eenheid is bijzonder gelaagd te noemen. Verassend.

Ik ben keer op keer verwonderd over de werking en het gevoel dat ik erbij krijg als ik met deze producten aan de slag ga. Het blijft tegelijkertijd een kunst om een stuk begeleidende tekst te schrijven zonder (aan) te sturen. Tenslotte blijft het jouw beleving. Dat maakt dit mooie project nog completer en willen we zo houden. Ik vond het alvast heerlijk om te doen en een uitdaging om het weer neer te zetten.

Meer nieuws over hoe je de set kunt aanschaffen volgt in de maand maart.

Voor nu ben ik alvast trots en blij met het resultaat. Ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt als je de set in handen hebt als ik.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLDutch