Afgelopen zomer werden we verrast door Paulien Meijer van SVOPA. SVOPA is een reclame bureau in Olst en Paulien houdt zich actief bezig met mond tot mond reclame en reikt daarbij persoonlijk, gratis en vrijblijvend voordeelpakketten aan. Erg leuk en vooral heel fijn wanneer je een nieuwe start maakt in een andere regio!

Paulien verwelkomt nieuwe inwoners, personen die verhuizen binnen de gemeente, dames die in verwachting zijn, jubilerende paren, bruidsparen en personen die om welke reden ook een pakket verdienen. Met het pakket vertegenwoordigt Paulien de ondernemers die zich aan SVoPa verbonden hebben. Toen ze bij ons voor de deur stond afgelopen zomer, was ik dan ook blij verrast over dit persoonlijke en hartelijke welkom in Olst. En wilden we graag meedoen.

Paulien heeft op de Facebook pagina van SVOPA een artikel geschreven over onze ontmoeting en foto’s geplaatst van onze sessie afgelopen zomer, toen we definitief besloten om in te stappen. Hieronder een samenvatting.

” Hanneke Hoppenbrouwer en Eric van Leeuwen werden eind augustus verrast door Paulien Meijer eigenaresse van SVoPa met het gratis verhuispakket . Het inmiddels bekende tasje van SVoPa met daarin documentatie, attenties en mooie waardebonnen van enthousiaste ondernemers uit Olst e.o.- op afstand – omdat zij op de Braamsluiper 5 in Olst zijn komen wonen. Zij vonden dit allebei fantastisch. “Dat dit nog bestaat” . ” Wat is dit een leuk dorp” “Dat je in deze tijd nog persoonlijk welkom geheten wordt met waardebonnen die een mooie waarde omschrijven van ondernemers uit het dorp Olst, Diepenveen, Deventer, Heeten en Wijhe”. De reactie was: “Wij hebben de beste keus ever gemaakt”.

Dat zijn uitspraken die zo leuk zijn om te horen. Na een persoonlijke toelichting van deze bedrijven die hier aan mee doen door Paulien, zei Hanneke: Wij willen ook graag hieraan meedoen. Dat kan. Dan maken we een afspraak. Zo gezegd zo gedaan en zij doen mee in het gratis voordeelpakket van Olst e.o. Hoe leuk is dat. Hanneke heeft een eigen bedrijf – Hanneke Hoppenbrouwer coaching & counseling. In haar praktijk kan je terecht voor – Even niet lekker in je vel zitten om wat voor reden dan ook. – Regelmatig terugkerende (communicatie) issues – Burn-out of Bore-out (gerelateerde) klachten hebt enz. enz. maar ook gewoon wanneer je behoefte hebt aan een luisterend oor. Zij doet een gratis intakegesprek met deze mooie bon en je krijgt de muziek CD behorende bij haar boek De Nieuwe Aarde-frequenties cadeau.

Eric heeft ook een eigen bedrijf – Eric van Leeuwen – Fine Art & Illustration. Eric maakt mooie kunstwerken en doet een aanbieding op een kunstwerk die hij voor jou/jullie mag maken. In het pakket een postkaart toegevoegd die je kunt versturen. Bijgaande foto’s zeggen genoeg. Zij wenst deze enthousiaste nieuwkomers en ondernemers heel veel succes met dit warme welkom. “

Wil je meer zien en de foto’s bekijken, surf dan naar : https://www.facebook.com/search/posts/?q=svopa&epa=SERP_TAB

Dankbaar voor deze kans Paulien, namens ons allebei.

#svopa #denieuweaardefrequenties #dnafrequenties #hhcenc #vanderandstadnaarhetoosten #kunst #portretten #spiritueel #olstwijhe #paulienmeijer #evanleeuwen #evanleeuwenfineartandillustration #dankbaar #kansenmoetjepakken #tarot

2 gedachten over “promotie”

 1. Hallo Hanneke en Eric,

  Wat lief van jullie!! Geweldig dat jullie dit delen op jullie Facebookpagina!
  Ik heb dit ook weer gedeeld op de Facebookpagina van SVoPa! Deze reactie voelt zo goed, dan weet ik weer waarvoor ik dit allemaal doe.

  Ik krijg al leuke reacties op mijn verhaal van jou Hanneke en op de kunstwerken van Eric die ik mag laten zien!

  Dank voor het delen en deze lieve woorden Ik wens jullie veel succes met jullie mooie praktijk en het maken van geweldige kunstwerken! Zo bijzonder.

  Hartelijke groet Paulien Meijer – SVoPa

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLDutch