Fascinerend vind ik het; het bezoeken van plekken die in een andere tijd druk bezocht zijn, in dit geval een park waar ooit duizenden mensen hebben gelopen. En in het nu, is er bijna niets meer van over of niemand meer te bekennen. Zo ook, in het Land van Ooit. Vandaag de dag park Poort van Heusden genaamd in Drunen, Brabant. Begin deze maand had ik een afspraak bij Spiritual Garden voor het uitzoeken van de ruwe varianten van de edelstenen die bij de DNA frequenties horen. Hun winkel is niet zo ver hier vandaan en deze plek stond al een tijdje op mijn lijstje. Mede, omdat ik me vaak kan indentificeren met de overblijfselen van attracties. Ik ben zelf dol op pretparken en vind het dan ook reuze interessant om de energie waar te nemen die er nu heerst en er toen ooit was. Eindelijk had ik een mooi moment gevonden om hier langs te gaan.

Het leger van Napoleon is nog prominent aanwezig op deze plek. De mannen lopen al marcherend het water in en verdwijnen tot aan de nek in de blubber. Een krachtige weergave van de realiteit. Soms duren dingen nou eenmaal wat langer dan je zou willen, soms zelfs te lang, en daarbij kun je het gevoel hebben dat je, ondanks al je kracht en goede wil, wel doorgaat op je pad, maar uiteindelijk wordt opgeslokt door andere dingen. Gelukkig kun je er meestal weer uitlopen, maar soms duurt het even. Dit is nou precies zoals ik me voelde. Ik heb genoeg te doen, maar niet teveel en toch voelde de energie van de afgelopen tijd alsof me onder water. Dit keer zal ik me niet begeven in het waarom (ondere andere iets te maken met sterren, planeten en veel retrograde begreep ik), want het is namelijk ook heel fijn om dingen te laten en gewoon te nemen voor wat ze zijn.

Daarnaast merk ik dat ik niet zo ben van het melden van nieuws als niets te melden is. Dus het op tijd moeten maken van een post voor Social Media en daarmee ook deze nieuwsbrief, gaat dan wel constant door mijn hoofd, maar ik kon me er niet toe bewegen. Bovendien hou ik ervan om het woord nieuwsbrief letterlijk te nemen, en niet zomaar iets te schrijven om het schrijven. Vind het een prettig idee als het geschrevene weerklank heeft op dingen die er gaande zijn in het collectief, danwel in verbinding staat met de frequenties.

Daarmee is mijn nieuws is dat ik geweldige ruwe versies van alle edelsteen frequenties heb kunnen bemachtigen, waarmee ik mijn remedies kan completeren. Tezamen met een paar mondgeblazen, Gulden Snede gebaseerde, waterkaraffen waarin in de energie van de steen ga vangen, ging ik weer voldaan huiswaarts. November komt alweer in zicht (mijn Egypte reis) en ook deze trip begint al bijzondere vormen aan te nemen. Ik ben het water alvast weer ruimschoots aan het uitmarcheren en ga zo de herfst in.

Verder laat ik jullie weten dat er zeker een maandelijkse nieuwsbrief blijft, die zo af en toe en zomaar ineens, twee-maandelijks verstuurd kan worden. Als dat zo uitkomt. Dat kreeg ik door, dat ik dat best zo kon aanpakken als dat goed voelt op deze manier. Kwam zo tot me, ergens in het oh zo rustige Ooit. Dan weten jullie dat ook weer.

Hou je goed, loop niet te hard door en kijk dan eens wat er doorkomt.

Warme groet, Hanneke

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLDutch