nog 2 plekken beschikbaar; opleiding start dit weekend

Voor aanstaand weekend heb ik – geheel onverwacht – nog 2 plekken beschikbaar.

Wanneer je besluit in te stappen, zo last minute, krijg je een korting van €99,= op de totaalprijs van €733,- (ex BTW).

Wat is het idee achter de opleiding en hoe ziet het eruit?

Hieronder een korte beschrijving en via https://dnafrequenties.com/downloads/ vind je uitgebreide informatie. Vragen? Stel ze via info@dnafrequenties.com

Ben je coach of therapeut en voel je dat jouw werk aansluit bij de filosofie van de nieuwe aarde energie? Ervaar je van binnenuit de behoefte om jouw cliënten te helpen met het vinden van hun zielsmissie? Zoek je tools en handvatten die de energie om dit te kunnen bewerkstelligen kunnen bewaken en balanceren?
Van harte welkom om mee te doen!
Met de remedies en/of de aurasprays krijg je een compleet pakket in handen om je cliënten te helpen evolueren van dimensie 3 naar 5.
Dat doe je – onder andere – door ze te leren hoe ze in de 4e dimensie aanwijzingen kunnen herkennen die helpen bij het verhogen van hun trillingsfrequentie. Vanuit de schaduw naar het licht. Hierdoor krijgen zowel jij als je cliënten een sleutel in handen die leidt naar een ander bewustzijn. Één waarin alles mogelijk is.

Hoog tijd om mee te helpen met het slaan van bruggen die leiden tot een nieuw collectief bewustzijnsniveau.
Één die goed is voor ons allemaal. Dus ook voor de Aarde! En dat begint bij jezelf.

We starten aanstaande donderdagavond met een online kennismaking en de overige 3 trainingsdagen zijn op 19,20 en 26 november.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLDutch